AEG ProFresh Plus

Pressemelding fra Electrolux 24. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

AEG ProFresh Plus

– Mer plass og lenger lagringstid

Lei av jordbær som råtner etter to dager i kjøleskapet? De nye AEG ProFresh Plus kombiskapene sørger for at maten holder seg frisk lenger. Og jordbærene kan oppbevares i kjøleskapet i hele 10 dager uten at næringsinnholdet forringes! Kombiskapene har også 15 prosent større lagringskapasitet.

Den nye serien med ProFresh Plus kombiskap fra AEG bringer profesjonell friskhet til hjemmet. Når både fuktighet og næringsinnhold i maten holdes intakt ved oppbevaring, vil maten se bedre ut og ikke minst smake bedre.

– Vi er i dag opptatt av kvalitet og ferskhet når vi gjør våre innkjøp av matvarer. De nye ProFresh Plus frostfrie kombiskapene holder råvarene friske lengre. Ved riktig oppbevaring kan du øke holdbarheten for fisk opp til dobbelt så lenge som i tradisjonelle kombiskap, uten at verken væskemengde eller smak forringes. Hele 99 % av fuktigheten i salat vil være intakt etter en hel uke i kjøleskapet, sier markedssjef Lena Wånemark i AEG-Electrolux.

Tørt og fuktig på samme tid!

For å unngå at maten tørker ut, er AEG ProFresh Plus kombiskap utstyrt med den innovative TwinTech ™ teknologien. Dette innebærer at skapet har to separate kjølesystemer som betjener kjøleskap og fryser uavhengig av hverandre. Dette hindrer at maten tørker ut i kjøleskapet, og maten holdes frisk lenger. Samtidig unngås rimdannelse i frysedelen.

Kombiskapet har et såkalt ”MultiAirFlow” kjølesystem som skånsomt fordeler luften i kjøleskapet og gir optimal temperatur for råvarene i hele skapet. Et ”Clean Air Control” luftfiltersystem hindrer luktdannelse, samtidig som råvarene opprettholder sin opprinnelige smak.

Rask avkjøling med FreshBox

FreshBox er en egen uttrekkbar skuff med et lavere temperaturnivå som gjør at du raskt oppnår riktig temperatur for oppbevaring av fisk, kjøtt eller grønnsaker. Dette bidrar til å øke holdbarheten på råvarene.

Andre nyttige funksjoner

LED-belysning gjør det enklere å finne de riktige ingrediensene, og et nytt MaxiLoad lagringssystem gir 15 prosent mer lagringsplass i forhold til tradisjonelle kombiskap. De nye ProFresh Plus frostfrie kombiskapene har i tillegg lavere strømforbruk enn en 20W lyspære. Skapene har energimerking A+++ eller A++ som gir opptil 50 prosent lavere energiforbruk enn et A+ kombiskap.

Nøkkelegenskaper

•TwinTech™ teknologi holder råvarene friske lenger gjennom to separate kjølesystemer som holder luften kald og tørr frysedelen, og gir kald, fuktig luft i kjøledelen. 

•MultiAirFlower et spesielt ventilasjonssystem som blåser kald, fuktig luft direkte på råvarene som gir lengre holdbarhet ved oppbevaring.

•FreshBoxbidrar til å holde fisk og kjøtt frisk lengre ved å sørge for riktig temperatur for oppbevaring.

•Clean Air Controlbidrar til å filtrere bort lukt i kjøleskapet, som igjen opprettholder den friske smaken for råvarene som oppbevares.

• Fuktighetsfunksjon som holder maten frisk lenger.

•MaxiLoad: Et smart lagringssystem gir 15 prosent mer lagringsplass i forhold til standard kombiskap med de samme utvendige dimensjonene.

• Lavt energiforbruk: ProFresh Plus kombiskap har energimerking A+++/A++

AEG ProFresh Plus har veiledende utsalgspris fra 13.500 kroner.

Powered by Labrador CMS