AEG ProSource

Pressemelding fra Electrolux 26. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye AEG ProSource gir deg kaldt, varmt og kokende vann rett i springen

Spar tid, vann og energi med AEGs prisvinnende kjøkkenkran ProSource. Kranen har egen oppvarmingsenhet og 4- eller 8 liters tank som gjør det mulig å tappe kaldt, varmt og kokende vann fra springen.

– Nå slipper du å vente på at vannet skal koke eller tømme masse vann ned i oppvaskkummen mens du venter på at varmt vann skal komme fra boligens varmtvannstank, sier markedssjef Lena Wånemark i AEG Norge.

Avansert filtrering og sikkerhet

ProSource-kranens avanserte filtreringssystem har et integrert karbonfilter som fjerner partikler som endrer smak og lukt før vannet varmes opp. Det forhindrer forkalkning i oppvarmingsenheten. Filteret kan enkelt skiftes ut omtrent én gang i året.

Kranen er også utstyrt med barnesikring. For tapping av kokende vann må en bryter trykkes inn samtidig som kranen skrus på, og vannet stopper å renne så fort bryteren slippes. Kokende vann sendes dessuten gjennom en egen luftblander, noe som forhindrer at selve kranen blir varm. Vanntanken er laget av titan og kommer med ti års garanti.

Vinner av designprisen RedDot 2015

Den integrerte og plassbesparende løsningen til AEG vant prisen for beste design i sin kategori under prisutdelingen RedDot 2015. Den kommer i utformingene krom og rustfritt stål og i to ulike fasonger. Den utskiftbare ringen ved foten av kranen kommer i fire forskjellige farger.

– ProSource er en førsteklasses vannløsning som gir kjøkkenet ditt et stilrent uttrykk samtidig som du får integrert en rekke funksjoner. Heretter slipper du å ha en vannkoker stående på benken, sier Wånemark.

AEGs ProSource kran med kokende vann vil bli tilgjengelig fra fjerde kvartal 2015 med en veiledende utsalgspris fra NOK 11 990,-

Powered by Labrador CMS