Mac Berggren i Sharp med deres første luftfrityrkoker på det nordiske markedet. Foto: Stian Sønsteng

SHARP MED LUFTFRITYR

Luftfrityrkokere er en ny kategori for Sharp i Norden. – Vi kommer med to modeller, i kjent Sharp-kvalitet, sier nordisk salgsdirektør Mac Berggren.

Publisert Sist oppdatert

– Vår første airfryer er på 5,5 liter, med 600 watt effekt. Denne har flere forhåndsinnstilte program enn konkurrentene, dessuten er prisen fantastisk, sier Berggren til fagbladet Elektronikkbransjen.

Vi møter ham i april på utdanningsmessen Elon Expo i Örebro.

– Airfryere er et energieffektivt valg, der man raskt kan varme opp en mindre mengde mat fremfor å bruke den store stekeovnen. Siden man bruker luft, og ikke fett, er det også et sunnere alternativ, sier Berggren.

Vi øker også innen TV

Proff-mikro

I Örebro viser han også en 1000 watts profesjonell mikrobølgeovn, med modellbetegnelse YB-S 1282.

– Denne har en helt annen kvalitet enn mikrobølgeovnene for forbrukermarkedet, og er utviklet for bruk i restauranter og kafeer. Den har forhåndsinnstilte program, og man kan også selv forhåndsinnstille programmet til de rettene man lager ofte. I salget av denne bruker vi egne distributører, sier Berggren.

Sharp YB-S 1282 er en 1000 watts profesjonell mikrobølgeovn for det profesjonelle markedet. Foto: Stian Sønsteng

– Hvordan går det med Sharp i Norden?

– Vi har hatt en positiv utvikling, både fordi vi har introdusert nye kategorier, men vi øker også innen TV og våre kjente kategorier. Det seneste året er distribusjonen blitt bredere, og vi er i dag til stede i de fleste kanaler, sier Berggren.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 4/2023, som ble distribuert uke 35. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.

Powered by Labrador CMS