Alienware Alpha

Pressemelding fra Dell 13. august 2014

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Verdens kraftigste spillmaskin som konsoll

Alienware kommer med en ny kraftpakke i konsollen Alienware Alpha. Sammen med et nytt og intuitivt spillgrensesnitt samles det beste fra flere verdener.

Alienware Alpha tar med seg alle fordelene fra tidligere Alienware-modeller i en ny spillkonsoll. Topp ytelse, det beste innen grafikkort og tilgang til en stor katalog av spilltitler rett hjem i stuen er verdt å nevne. Med grensesnittet Alpha-UI kan maskinen opereres fullt med kontroller for rask tilgang til Steam-spillbiblioteket.

Alpha skal gi gamere den ultimate spillopplevelse. Maskinen samler det beste fra flere verdener i den kompakte innpakningen, topp ytelse og intuitivt grensesnitt. Du velger hva og hvordan du vil spille, enten det er online-konkurranse i FPS med den medfølgende trådløse Microsoft Xbox 360-kontrolleren, eller at venner tar med sine valgfrie kontrollere for en sosial turnering.

Alphas maskinvare, design og pris er utviklet for å tilfredsstille gamernes krav. Den kan konfigureres med opptil 4. generasjons Intel Quad-Core i7-prosessorer, 8GBs RAM, 2TB lagringsplass, 802.11 AC trådløs adapter og NVIDIAs Maxwell-baserte GPU.

Alpha-UI er et enkelt og intuitivt brukergrensesnitt. Du kommer raskt inn i spillet og med full integrasjon med Steam Big Picture Mode. Samtidig får du rask tilgang til konfigurasjonsvalg og vanlige innstillinger uten bruk av tastatur eller mus.

Alienware Alpha blir tilgjengelig i slutten av november i ulike konfigurasjoner til en startpris på 4790 kroner.

Powered by Labrador CMS