Alienware Area-51 og 13

Pressemelding fra Dell 2. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

To nye fra Alienware:

En stor og en liten kjempe

Spill og spillere krever stadig kraftigere systemer. Med våre to nye kraftpakker, Alienware Area-51 og Alienware 13, møtes kravene. Area-51 er bedre enn noensinne, mens Alienware 13 er seriens tynneste og letteste.

Alienware Area-51

Dette er flaggskipet som skal innfri de høyeste kravene med den nyeste teknologien innen ytelse og grafikk. Dette er flaggskipet som leverer Beyond Ultra HD-oppløsning med den nye buede 34-tommeren Dell Ultrasharp U3415W og mulighet for flerskjerms oppsett. De nye Intel Haswell-E-prosessorene har seks- og åtte-kjerners alternativer med opptil 16 prosessortråder og støtte for opptil 32 GB 2133 DDR4-minne. Hver system-brikke er overklokket og væskekjølt for å sikre maksimal ytelse til enhver tid. 

Alienware 13

Under årets GamesCom-messe lettet Alienware på sløret for den hittil tynneste og letteste laptopen i serien. Alienware 13 er 2,5 centimeter tykk og veier rundt 2 kilo. Maskinen har det samme ikoniske designet som vanlig, men i mindre innpakning og med oppgradert innmat. Maskinen er skreddersydd for gamere på farten som stiller høye krav til ytelse og grafikk.

Tilgjengelighet

Alienware Area-51 kommer i salg mot slutten av 2014. Norsk pris er ikke bekreftet.

34-tommeren Dell Ultrasharp U3415W vil være tilgjengelig for bestilling i utvalgte land mot slutten av året. Flere detaljer følger nærmere lanseringen.

Alienware 13 lanseres i slutten av oktober. Norsk pris er ikke bekreftet.

Powered by Labrador CMS