Alienware X51 R3 og Alienware 13, 15 og 17

Pressemelding fra Alienware 28. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Oppdateringer, oppgraderinger og nyheter fra Alienware

Nye vannkjølte spillmaskiner, dynamisk overklokking og spreke nye skjermer er blant høstens nyheter for spillere.

Alienware lanserer en rekke nyheter, inkludert neste generasjons Alienware X51 stasjonære spillmaskin og oppdaterte Alienware 13, 15 og 17 bærbare maskiner. Samtidig lanserer Dell sin første kurvede 27-tommers skjerm, samt en flat 27-tommer spesialdesignet for å tilfredsstille spillere.

Alienware X51

Kombinasjonen av kompakt størrelse, kraftig ytelse og unike tilpasningsmuligheter har gjort Alienware X51 til den mest populære Alienware-maskinen i spillturneringer i hele verden. Den nyeste X51 blir enda bedre. Maskinen har fått spesialtilpasset vannkjøling, så vel som støtte for grafikkortboksen Alienware Graphics Amplifier, og med Windows 10 installert kan den dra nytte av DirectX 12 for å levere enda mer realistisk grafikk enn før.

Maskinen får plass i den samme praktiske formen som før, men med en unik prosessorkjøler som reduserer støynivået betraktelig. Samtidig lar den brukerne presse de nye, ulåste 6. generasjons Intel Core i5K- og i7K-prosessorene til maksimal ytelse, og det innebygde skjermkortet kan oppgraderes til det kraftige Nvidia GeForce GTX 960.

Alienware 13, 15 og 17

Alienwares serie med bærbare spillmaskiner er også oppgradert med over 20 forbedringer. Disse inkluderer dynamisk overklokkingsteknologi, som konstant holder øye med temperaturene for å sikre høyest mulig prosessorytelse. Hver av de oppgraderte modellene kommer dessuten med USB Type-C-porter, med støtte for USB 3.1 og Thunderbolt 3, pluss støtte for PCIe-SSD-er med inntil 4 GB/s overføringshastighet. Det sikrer at spill, multimedia og applikasjoner starter enda raskere enn før.

Blant de unike mulighetene som tilbys i denne oppdaterte porteføljen kan Alienware 17 leveres med en 4K IGZO-skjerm for høyere bildekvalitet og lavere strømforbruk. Den samme IGZO-teknologien er tilgjengelig som valgfri berøringsskjerm i QHD+-oppløsning på Alienware 13, som nå kan gi enda lenger brukstid ved å utstyres med et nytt 62 Wh batteri. Nye Alienware 15 er den eneste bærbare som kan konfigureres med det nye AMD Radeon R9 M395X-skjermkortet.

Nye 27-tommers skjermer fra Dell

I tillegg til nye Alienware-maskiner kommer Dell også med to nye skjermer, for å sikre mest mulig valgfrihet og den beste mulige spillopplevelsen. Dell 27 Gaming Monitor er spesifikt utviklet for spill, og kommer med støtte for Nvidia G-Sync-teknologi, raskest mulig oppdateringsfrekvens på 144 Hz, og 1 ms responstid. Dell lanserer også sin første 27-tommers skjerm med kurvet panel. Den nye, elegante Dell 27 Curved Monitor byr på en engasjerende seeropplevelse med fremragende fargekontrast, og svært tynne skjermrammer.

Tilgjengelighet og pris

Nye Alienware X51 R3 og Alienware 17 kommer til Norge 9. september, med en utsalgspris fra henholdsvis kr. 12790 og kr. 16490. Nye Alienware 13 og Alienware 15 kommer 10. september, med priser fra henholdsvis kr. 11990 og kr. 13990. De nye skjermene kommer også til Norge, men pris og tilgjengelighet er ikke oppgitt foreløpig.

Powered by Labrador CMS