Allende tilbyr kundene sine nye strømmepakker. Foto: Allente

ALLENTE ENDRER STRØMMEPAKKENE

– Våre nye underholdningspakker for strømmekundene er et direkte og skreddersydd svar på det folk sa i vår brukerundersøkelse.

Publisert

Det sier kommersiell direktør Mahmoud Mustapha i Allente i en pressemelding.

Allente endrer tilbudet til strømmekundene, etter tilbakemeldingene de har fått i en forbrukerundersøkelse, med det de kaller mer fleksible abonnementer. De tre nye pakkene tilbys nye kunder i Norge fra desember, mens de vil gjelde eksisterende kunder i løpet av 2024.

– Måten folk konsumerer innhold endrer seg raskt og hele tiden. Et eksempel er den kontinuerlige digitaliseringen. Et annet er hvordan antall abonnement per husstand øker. Dette stiller krav til oss som underholdningsleverandør, samtidig som det skaper muligheter. Vårt mål er at Allente skal bli størst i Norden på underholdning. For å få til det må vi lytte til det kundene våre forteller oss, sier Mustapha i pressemeldingen.

Kommersiell direktør Mahmoud Mustapha. Foto: Allente

 

Allente Stream

Allente ble etablert for to år siden, da Canal Digital og Viasat ble slått sammen til én, felles merkevare, som tilbyr TV-kanaler, strømmetjenester og bredbånd til kunder i Norden.

De kommende endringene skjer i Allente Stream, som er selskapets underholdningspakker med både strømme-TV og -tjenester.

– Blant de viktigste endringene er at Allentes strømmekunder får fleksibiliteten til å endre deler av innholdet i abonnementet fra måned til måned. Behovene til unge voksne og småbarnsforeldre gjør at det blir større fokus på tilbud av strømmetjenester. Og ikke minst: Allente vil gi større valgfrihet på sport, med flere pakker og mer fleksibel paketering, heter det i pressemeldingen.

Undersøkelsen viste ifølge Allente at fleksible strømmeabonnement er viktig for mange.

– Fleksibiliteten skal også være enkel å forstå, med tydelige pakker der man betaler for det man virkelig vil se. Verdi for pengene er viktig. Når man ikke er interessert i sport, ønsker man som eksempel ikke å betale for dette som obligatorisk del av et abonnement, skriver Allente.

 

Strømmedongel

– For oss er det viktig at våre pakker nå blir mer attraktive for enda flere, blant annet med større fokus på strømmetjenester. Hos oss skal folk finne all sin favorittunderholdning på ett sted gjennom Allente-appen. De skal få fleksibilitet, og de skal få mer igjen for pengene enn om de hentet innholdet direkte fra de ulike aktørene, sier Mustapha.

Blant selskapets strømmeprodukter er Streaming Hub, en egen Google TV-dongel.

– Ved å tilby «all» underholdning på ett sted, vil de fleste av Allentes strømmekunder greie seg helt uten apparater i stua. De trenger bare en mobiltelefon og internett for å nyte underholdningen, heter det i pressemeldingen.

– Dette er noe vi vet mange setter pris på, samtidig som det også er i tråd med vår egen bærekraftstrategi å redusere avtrykket fra våre apparater, sier Mustapha.

Powered by Labrador CMS