Allied Telesis Gigabit Residential Gateways-serie

Pressemelding fra Allied Telesis 12. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Allied Telesis lanserer bredbåndsrutere med hastighet på opptil 1 Gbps

Allied Telesis, som er en ledende leverandør av nettverksinfrastruktur for stemme-, video- og datatjenester, lanserer nå en ny produktserie av Gigabit Residential Gateways (bredbåndsrutere) med hastigheter fra 100 Mbps optil 1 Gbps, noe som gir en stor teknisk fordel.  

Tre nye 5-portersmodeller lanseres nå: AT-iMG1505, AT-iMG1525 (som også har to telefontilkoblinger, POTS) og AT-iMG1525RF (som også har to telefontilkoblinger, POTS, samt RF-modul for coax-tilkobling).  

De nye produktene er perfekte for alle NSP-er (Network Service Providers) som er ute etter en løsning for å oppgradere et FTTH-nettverk til en hastighet på opptil 1 Gbps. Telekomoperatører, energiselskaper og bynett er eksempel på bransjer der Allied Telesis’ nyeste produkter er perfekt egnet.  

Det finnes en lang rekke fordeler med den nye AT-iMG-serien, blant annet:

o Single Provider for alle nettverkselementer

o Én administrasjon for hele nettverkets utstyr

o Kompatibilitet med Allied Telesis’ løsninger for 100 mbps

o Easy Resilient Network Architecture

o HD-video. Komplett gigabit-løsning som takler flere HD-feeds og 3D HD-feeds til hver abonnent samtidig

o Wire Speed-ruting tilpasset routed home network, som muliggjør deling av innhold til alle deler av nettverket (PC, NAS, DVR, osv.)

o Auto Sense 100/1000Mbps-gateway med WAN-grensesnitt og fullstendig konfigurasjon av 100/1000Mbps iMAP LAN, som muliggjør trinnvis migrasjon med Gigabit-løsninger både for Gateway og for Access  

Powered by Labrador CMS