Logitech-To-Go

Pressemelding fra Logitech 8. april 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lanserer Logitech-To-Go Ultra-Portable tastatur for Android og Windows-enheter

Tynt og lett tastatur med stativ som tilbyr en skriveopplevelse i Go-Anywhere Design.

Logitech lanserte i dag Keys-To-Go Ultra-Portable, et tastatur for Android og Windows-enheter. Tastaturet, som også er tilgjengelig for IOS-brukere, er et slankt og bærbart bluetooth-tastatur som er enkel å ta med seg.

— Etter først å ha lansert Logitech Keys-To-Go for iPad, ble tastaturet raskt en favoritt blant brukerne, sier Michelle Hermann, visepresident for mobilitet hos Logitech.

—Vi er glade for at vi nå kan tilby den samme opplevelsen til Android og Windows-brukere, enten det er på tablet, phablet eller smarttelefon. Logitech’s Keys-To-Go er lett å ta med seg takket være sitt slanke design, og tilbyr den samme skriveopplevelsen du forventer av et Logitech-tastatur. Det er rett og slett det perfekte hjelpemiddelet til din enhet, fortsetter Hermann.

Tastaturets tynne og lette utforming gjør den enklere å legge i vesken, baggen eller jakkelommen uten å ta opp for mye plass, eller å tynge deg ned. Tastaturet er dekket med et vannavvisende stoff som beskytter mot skitt og søl, slik at den lett kan rengjøres og overleve dråper. Derfor er passer den perfekt til de fleste situasjoner, både ute og inne.

På tross av størrelsen og vekten, har Logitech Keys-To-Go god plass mellom tastene slik at skriveopplevelsen fortsatt er god. I tillegg er den utstyrt med en rekke taster til Android og Windows, slik at produktiviteten forblir den samme.  Denne versjonen inkluderer også et bærbart stativ, som gjør det lettere å skrive på smarttelefon. Det bærbare stativet festes til tastaturet og holder smarttelefonen i en brukevennlig posisjon.

Pris og tilgjengelighet

Logitech Keys-To-Go er tilgjengelig til Android-platformen 4.1 eller høyere, og Windows 7 eller høyere. Den er forventet å være tilgjengelig i USA, Europa og andre utvalgte land i Asia fra begynnelsen av april 2015, til en veiledende pris på €69.99. For mer informasjon, se www.logitech.

Powered by Labrador CMS