Christian Honore, distributør for Ankarsrum, sier det er viktig å være på PowerUp for nærkontakt med de ansatte. Foto: Marte Ottemo

ASSISTERER PÅ POWERUP

Ankarsrum Assistent har en lang og ærverdig historie, og viser fram sine kjøkkenmaskiner på PowerUp.

Publisert

Kjøkkenmaskinen Assistent var Sveriges første da den ble lansert i 1940. Siden 1969 er den blitt produsert i en fabrikk i Ankarsrum under varemerket Electrolux, senere under varemerket Ankarsrum.

– Hva viser dere fram på årets PowerUp?

– Vi har en unik kjøkkenmaskin med 1500 watt, som kommer i 16 ulike farger, og med 16 ulike typer tilbehør. Den har utrolig mange funksjoner; du kan kna, snitte, skjære og male. Assistent er unik i måten den jobber på, ved at selve bollen går rundt, mens verktøyet står stille, sier Christian Honore, distributør for Ankarsrum.

Vi møter ham på opplæringsmessen PowerUp SDA i overgangen mellom august og september.

– Hvor viktig er det å være til stede på denne messen?

Det er et stort marked, men mange leverandører om beinet

– Vi mener det er svært viktig. Vi får snakke med direkte med de som har kontakten med forbrukerne, i stedet for at jeg kjører Danmark rundt for å snakke med hver enkelt butikk. Og vi har tid til å være kjøre klasseromsundervisning, hvor de ansatte får sett nøyere på funksjonene, sier dansken.

– Hvordan har markedet for kjøkkenmaskiner utviklet seg?

– Det er et stort marked, men mange leverandører om beinet. Men kategorien er kommet for å bli, sier Honore.

– Hvordan påvirker sunnhetstrenden salget av Assistent?

– Det er mye fokus på sunnhet og helse for tiden, men det er ikke avgjørende for oss. Vi skal lage en funksjonell maskin som varer i mange, mange år, sier han.

Powered by Labrador CMS