Patricia Thörnwall i Ankarsrum på Elon-messen 2018 med en Marcato pastavalser i hendene. Robin Bahl fra Nordic Brand Hub står ved siden av en Ankarsrum Assistent Original i den nye fargen Shiny Lilac. Foto: Ola Larsson
Patricia Thörnwall i Ankarsrum på Elon-messen 2018 med en Marcato pastavalser i hendene. Robin Bahl fra Nordic Brand Hub står ved siden av en Ankarsrum Assistent Original i den nye fargen Shiny Lilac. Foto: Ola Larsson

NY ANKARSRUM VANT PRIS

Ankarsrum Assistent Original fikk i fjor en dobbelt så kraftig motor, og ble i år kåret til «Best of the Best – Kitchen Innovation of the Year 2018».

Publisert

Kjøkkenmaskinen var Sveriges første da den ble lansert i 1940. Siden 1969 er den blitt produsert i en fabrikk i Ankarsrum under varemerket Electrolux, senere under varemerket Ankarsrum.

I februar 2017 ble det lansert en oppdatert versjon med navn 6230, med en motor på 1500 watt (forgjengeren hadde 800 watt) og med knapper i forkrommet sink i stedet for plast, for bedre holdbarhet og følelse. I forbindelse med oppdateringen ble garantitiden forlenget fra fem til sju år.

Patricia Thörnwall i Ankarsrum sier Assistent Original nå finnes i 15 farger. De to nye fargene for i år er Black Diamond og Shiny Lilac, hvor den sistnevnte er årets pantonefarge. Nytt fra januar er at pastavalser fra det italienske merket Marcato finnes som tilbehør.

Vi har veldig stor tro på vårt produkt og hva den er kapabel til å utføre

– Vi bygger fortsatt motorene selv, og tester hvert produkt før det går ut på markedet, sier Thörnwall.

Best av de beste

Kjøkkenmaskinen ble kåret til «Best of the Best – Kitchen Innovation of the Year 2018» i kategorien småelektrisk på Kitchen Innovation Awards 2018. Tittelen er veldig ettertraktet i bransjen ettersom prisen bygger på forbrukernes egne erfaringer, sier leverandøren.

Utmerkelsen går til produkter som får flest totalpoeng i sin kategori. Assistent Original tok gull takket være den siste modellens nye innovative løsninger, funksjonalitet, holdbarhet og design.

– Vi har veldig stor tro på vårt produkt og hva den er kapabel til å utføre. At forbrukerne deler vår oppfatning og stemmer oss frem føles veldig bra, sier Marcus Grimerö, administrerende direktør i Ankarsrum Kitchen AB.

Siden juni 2017 distribueres Ankarsrum i Norge av Nordic Brand Hub, som ble etablert i 2016. I tillegg til Ankarsrum distribuerer selskapet ni andre merker.

Powered by Labrador CMS