AOC Q2577PWQ

Pressemelding fra AOC 15. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

AOC lanserer 25-tommers QHD-skjerm med IPS-panel

AOC forsterker sin serie av skjermer til profesjonelt bruk med en 25 tommers (63,5 cm) modell som byr på QHD-oppløsning på 2560 x 1440 pixler. Q2577PWQ kommer med IPS-panel i topp kvalitet for superbrede seervinkler både vertikalt og horisontalt. Denne paneltypen sikrer også førsteklasses fargekonsistens. Med denne imponerende kombinasjonen av farger og oppløsning er AOC Q2577PWQ ideell for fotografer, designere og andre som er avhengige av skarpe bilder.

Perfekt for fotografer og krevende hjemmebrukere

Profesjonelle fotografer, designere og andre som krever sylskarpe bilder vil bli svært imponerte over AOC’s nye 25-tommer. Med en fantastisk Quad HD-oppløsning på 2560 x 1440 pixler (fire ganger oppløsningen til en HD-skjerm) og stor 25-tommers skjermplass, møter AOC behovene til disse krevende brukerne. I tillegg vil underholdningsentusiaster dra nytte av den korte responstiden på bare 5 ms; en egenskap som eliminerer flimmer. Dermed kan både spillere og filmfans nyte skarpe og klare bilder selv med mye action på skjermen. Videre bidrar innebygde 3 W stereohøyttalere til å frigjøre plass og unngå kabelkaos, siden du ikke trenger separate høyttalere. Det nye Quad HD-panelet sikrer brukerne umiddelbar oversikt over alt innhold på en nettside uten bildeforstyrrelser, noe som står i kontrast til dagens Full HD-skjermer som bare utnytter tre fjerdedeler av plassen. Selv om du forstørrer innholdet vil tekst fremstå skarp og uten forstyrrelser. Skjermens superkjappe DisplayPort input er det ideelle valg for å overføre innhold med høy oppløsning på en sømløs måte.

Avansert IPS-teknologi

AOC har utstyrt sin nye QHD-modell med et teknologisk avansert IPS-panel. IPS-teknologien er en av de mest høyytelses skjermteknologiene som er tilgjengelig i dag. På denne måten sørger AOC for at brukerne får både høy fargetrohet, skarpe kontraster og brede seervinkler (178°/178°). Siden IPS-panelet reproduserer bilder såpass nøyaktig, er det ideelt til fotografi, grafisk design, filmproduksjon, og applikasjoner innen helse og sikkerhet – for å nevne noe. I tillegg til detaljert fargetrohet er gjengivelse av lysstyrke viktig. IPS-teknologien gir uniform luminans.

Flicker-FREE-teknologien fremmer øyehelse

AOC tar brukernes helse alvorlig. Derfor er nye Q2577PWQ-modellen også utstyrt med en teknologi som eliminerer flimmer på skjermen. Flimmer er en blinkende effekt som oppstår når lysstyrken i skjermens LED-baklys justeres under bildeoppdatering. Dette kan påvirke øynene og føre til øyetretthet uten at brukeren merker det selv. Flicker FREE bidrar til å redusere øyehelseproblemene flimmer kan føre til. 

Allsidig og genial

For å sikre full komfort, høyere produktivitet og sunnere rygg og nakke, kommer AOC Q2577PWQ med en rekke egenskaper som reduserer slitasje og forbedrer kroppsholdningen: Høydejustering på 130 mm, rotering, vipp og tilt. Skjermen kan også festes til VESA-tilpassede (100x100) vegganheng og stativer.

Pålitelig og effektiv

For å gi brukerne et stort utvalg tilkoblingsmuligheter, kommer AOC Q2577PWQ  med DisplayPort, HDMI, DVI og VGA, for å nevne noen eksempler. Dermed er det ikke noe problem å for eksempel koble til en spillkonsoll og flere datamaskiner eller andre enheter samtidig. 

Skjermens høye ytelse og allsidighet går ikke på bekostning av bærekraften. AOC har utstyrt sin nye modell med energisparende teknologi som Eco Mode og e-Saver. Skjermen etterlever også strenge miljøkrav som EnergyStar 6.0 og TCO 6.0. Som for alle sine modeller, gir AOC tre års garanti med bytteservice på stedet.

AOC Q2577PWQ vil være tilgjengelig i september 2015 med en veiledende utsalgspris på NOK 3299 (eks.mva) 

Powered by Labrador CMS