AOC U3477PQU, I2473PWY og E1759FWU

Pressemelding fra AOC 7. april 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Skjermer i en ny medievirkelighet:

Koble deg til en verden av muligheter

Overfloden av tilgjengelige strømmetjenester har forandret seervanene hos mange forbrukere: Både ikke-lineær TV-titting, den økte tilgangen av YouTube-kanaler og stadig mer bruk av mobile enheter har skapt store endringer i måten vi nyter hjemmeunderholdning.

Skjermprodusenter som AOC har derfor jobbet hardt for møte disse nye underholdningsbehovene. Der skjermene tidligere i all hovedsak var designet for å vise PC-innhold, er de i dag et multimedia-nav for mange brukere.

AOC har i dag en variert portfolio av skjermer tilpasset individuelle interesser. Med store ambisjoner i bunn har forskerne og utviklerne i AOC kommet opp med et sett skjermer som gir deg en hel verden av multimedia-muligheter.

Her er noen av høydepunktene i AOC’s utvalg av skjermer

– som alle er spesialdesignet for å skape den unike, moderne multimedia-opplevelsen:

U3477PQU: Denne romslige 34-tommers (86 cm) 21:9 WQHD-skjermen er ypperlig når du skal se på yndlingsfilmen din. Med UltraWide-oppløsning på 3440 x 1440 er U3477PQU også en ener på multitasking.

I2473PWY: Stilig 24-tommers (61 cm) Full HD-skjerm med integrerte ONKYOhøyttalere

for en unik cinematisk opplevelse. I2473PWY støtter MHL og Miracast, noe

som gir enkel tilkobling for mobile enheter slik at du kan speile alle typer innhold på

skjermen.

E1759FWU: Denne bærbare 17-tommeren (43 cm) gir deg en ekstra skjerm hvor og

når som helst. En virkelig produktivitets-vinner, der du bare behøver én enkelt kabel for

dataoverføring og ladning.

Hjemmekino

Når du tenker kinoopplevelse er sjelden en dataskjerm det første som dukker opp. Den økende betydningen av strømme- og videotjenester har imidlertid raskt forvandlet datamaskinen til stuas mediesenter. Tilgjengeligheten av online video og kjapp utvikling av ny skjermteknologi har gjort dataskjermen til et uunnværlig supplement til TV-en. For å kunne matche den ofte eksepsjonelle bildekvaliteten med tilsvarende god lydkvalitet, er mange skjermer utstyrt med et sett høyttalere. Resultatet: Et eksternt lydoppsett er ikke lenger nødvendig, noe som minsker både kostnader og plassbehov.

Filmentusiaster nyter også godt av den økende tilgangen på romslige 21:9-skjermer. Med store skjermer og en rekke tilkoblingsmuligheter er disse skjermene svært allsidige, samtidig som de viser film med førsteklasses bildeoppløsning og lydkvalitet.

Mobilt innhold med høy oppløsning

Er du tilbake fra Syden og vil vise dine beste feriebilder til venner og familie? Mobilt innhold fra smarttelefoner og nettbrett har blitt en viktig kilde til underholdning. Men det er ett problem: Den begrensede skjermstørrelsen til disse mobile enhetene begrenser seeropplevelsen. Nå har imidlertid teknologi som MHL forvandlet dataskjermer til din beste venn når du ønsker å vise mobilt innhold på en større, høyoppløst skjerm. Med MHL (Mobile High-Definition Link) kan du koble kompatible Android-enheter direkte til skjermen og speile innholdet i stort format. Dette er også en ypperlig løsning når du skal spille de stadig mer avanserte smarttelefon-spillene. Og når du først er koblet til, lader du den mobile enheten samtidig. Med mange av skjermene kan du til og med

speile innholdet trådløst, takket være Miracast-teknologien. Det har aldri vært enklere å dele bilder, video og musikk.

Bærbare seeropplevelser i farten

Et moderne arbeidsmiljø krever et fleksibelt skjermoppsett som egner seg for en lang rekke aktiviteter – presentasjoner, dokumentvisninger, tekstarbeid, mailklienter, og så videre. Dette skaper ofte behov for ekstra skjermplass, noe som er ekstra vanskelig å få til når du er på farten. Løsningen: USB-skjermer som gjør det enkelt å sette opp et avansert arbeidsmiljø når du jobber utenfor kontoret. I tillegg gjør disse skjermene mange arbeidssituasjoner mye enklere, siden du enkelt kan dele innhold med kunder på den ekstra skjermen.

Powered by Labrador CMS