AOC 60ID-serie

Pressemelding fra AOC 21. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Den nye 60ID-serien –perfekt til arbeid og underholdning

Med 60ID-serien lanserer AOC en skjermfamilie som er beregnet på standardapplikasjoner til kontor- og hjemmebruk. Enten det dreier seg om kontoroppgaver, multimedia eller spillopplevelser: 60ID-serien håndterer alle vanlige applikasjoner uten problemer og passer samtidig godt inn ved arbeidsstasjonen med sitt slanke, teksturerte format. Skjermenes allsidige egenskaper gjør at de oppfyller de individuelle kravene som stilles i ulike arbeidsmiljøer. Samtidig passer 60ID-skjermene inn i så godt som alle åpne kontorlandskaper, takket være sin diskrete og ensartede design. Endelig er det slutt på det kaotiske inntrykket skjermer med forskjellig utseende skaper.

Størrelser og formater

Skjermen er utstyrt med den seneste LED-teknologien og leveres i størrelser fra 48,1 cm (19”) til 60,9 cm (24”). Modellene med klassisk svart finish fås også med forskjellige sideforhold: I tillegg til det vanlige 16:9 widescreenformatet, byr 16:10-formatet på størrelsesfordeler som er spesielt nyttige på kontoret.

Høy ytelse, lavt forbruk

Alle medlemmene i 60ID-familien byr på livaktige og ekstremt skarpe bilder, takket være en lysstyrke på 250 cd/m², en statisk kontrast på 1000:1 (dynamisk: 20 000 000:1) og responstider på mellom 2 ms og 5 ms (GtG). Moderne LED-teknologi gjør ikke bare skjermene svært slanke – de er i tillegg ekstremt energieffektive ved vanlig bruk: Avhengig av størrelse bruker skjermene kun 26–42 W. Intelligente driftsmoduser bidrar til ytterligere reduksjon i energiforbruket: I standby-modus faller forbruket til så lite som 0,5 W. 60ID-modellene oppfyller kravene i strenge miljøsertifikater som EPEAT Gold og TCO 5.0.

Riktig skjerm til ethvert formål

Alle skjermene i 60ID-serien er utstyrt med vippefunksjon. Avhengig av modell har de dessuten funksjoner for høydejustering, sving- og vippeinnstilling, noe som gjør det mulig å rotere skjermen fra liggende til stående modus på få sekunder. Oppløsningen går fra 1440 x 990 piksler for kontorbruk, til Full HD (1920 x 1080 piksler) for visning av høyoppløste bilder eller videosignaler. Enkelte typer er utstyrt med USB-huber med fire USB 2.0-porter hver, noe som gjør det enkelt å tilkoble flash-disker, harddisker og digitale kameraer. Utvalgte modeller leveres også med digital DVI-D- og HDMI-port.

Smarte funksjoner

Alle 60ID-skjermer er HDCP-kompatible, oppfyller VESA veggmonteringsstandarder og er utstyrt med innebygde høyttalere samt et sikkerhetsspor for Kensington-lås. Den smarte i-Care-programvaren gir bedre visningskomfort og reduserer samtidig energiforbruket: En sensor måler omgivelseslysets styrke og justerer automatisk styrken på LED-bakbelysningen deretter. I tillegg tilbyr AOC en innebygd ioniserer som renser luften på arbeidsplassen – Ionic Breeze.

60ID-skjermene forventes å komme i butikkene i juni 2012.

Veiledende pris starter på NOK 1050.

Powered by Labrador CMS