AOC d2757Ph

Pressemelding fra AOC 6. november 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

AOC med stor skjerm for stor 3D-underholdning

Med FPR 3D-teknologi, en skjermdiagonal på 68,6 cm og sylslank design er d2757Ph ideell for den som ønsker seg en estetisk tiltalende skjerm som er optimal for spill og filmer i 3D. 2D-innhold kan kjapt og enkelt konverteres til 3D-bilder. Ypperlig bildekvalitet suppleres med et førsteklasses 3D-panel og en statisk kontrast på 1000:1.

FPR 3D-teknologi for ypperlig bildekvalitet

Nyskapende FPR (Film-type Patterned Retarder) 3D-teknologi sikrer flimmerfri avspilling og sylskarpe bilder for neste generasjons 3D-kvalitet. Til forskjell fra når man bruker Shutter-teknologi, krever ikke denne teknologien bruk av Shutter-briller for å generere deler av 3D-effekten. I stedet oppnår man effekten rett og slett ved hjelp av teknologien som er innebygd i skjermen. Dermed krever FPR 3D-teknologi kun bruk av polariseringsbriller uten batterier – noe som gir en komfortabel lettvektsløsning. I tillegg koster polariseringsbriller mye mindre enn batteridrevne Shutter-briller. 3D-briller og en clip-on-versjon for vanlige briller følger med d2757Ph-skjemen.

IPS-panel av høy kvalitet

IPS (In-Plane Switching) er en avansert LCD-teknologi som gir ekstremt brede visningsvinkler, høy kontrast og eksepsjonell fargestabilitet. d2757Ph byr på sylskarpe bilder og konsistent fargegjengivelse ved visningsvinkler opp til 178° (horisontalt /vertikalt), slik at flere brukere samtidig får glede av flott bildekvalitet på den store 27" skjermen fra ulike visningsvinkler. LED-modellen har en statisk kontrast på 1000:1 (dynamisk kontrast: 20 000 000:1), en ultrarask responstid på kun 5 ms og en luminans på 250 cd/m². Modellen byr på høy ytelse som gjør den perfekt for både profesjonelle grafikkbrukere og for private brukere som stiller høye krav – alt til en svært konkurransedyktig pris.

Konvertering fra 2D til 3D Med en hurtigtast på skjermkanten aktiverer du den innebygde programvaren for konvertering av 2D-innhold til 3D. Dermed kan du oppleve gamle bilder, hjemmevideo og gamle filmklassikere på en helt ny måte.

Design i toppklassen

d2757Ph-skjermen har en iøynefallende, stilren design med en svart ramme på bare 5,8 mm og et frontfelt av børstet metall. Takket være den superslanke rammen, er det en smal sak å plassere to eller til og med tre skjermer ved siden av hverandre og oppnå nær sømløse overganger. Dessuten leveres d2757Ph med en avtakbar fot, slik at man på få sekunder kan forvandle skjermen til en stor presentasjonsmonitor eller ekstra stor ramme for digitale bilder. Dette gjør i tillegg modellen perfekt som en ekstraskjerm til bærbare pc-er.

Snill mot miljøet

I likhet med alle andre skjermer fra AOC med LED-bakbelysning, produseres også d2757Ph fullstendig uten bruk av kvikksølv. Modellen oppfyller de strenge kravene i TCO 5.0, EPA 5.0 og EPEAT Silver, som regulerer energiforbruk, bruk av farlige stoffer og produktets resirkulerbarhet. Garantien er på tre år og inkluderer en utskiftingsservice på stedet – noe som underbygger AOCs plassering blant de aller beste servicetilbydere på skjermmarkedet. d2757Ph kom på markedet i november 2012 og har en veiledende pris på NOK 2360,–.

Powered by Labrador CMS