AOC m2460Phu og e2460Phu

Pressemelding fra AOC 20. november 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

AOC presenterer to nye ergonomiske skjermer for bedrifter og kunder som stiller høye krav

AOC presenterer to 60ID-modeller fra selskapets Professional Line-serie. Modellene imponerer med en rekke ergonomiske funksjoner som gir et mer praktisk og sunt arbeidsmiljø. e2460Phu er velegnet for jobb- og fritidsbaserte standardapplikasjoner, i likhet med m2460Phu, som i tillegg leveres med et AMVA-panel. Med den aller nyeste energibesparende LED-teknologien og en eksepsjonelt høy ytelse oppfyller disse 24" skjermene ikke bare arbeidskravene og -reglene for bedriftskunder, de er dessuten ideelle for SOHO-brukere som etterspør den aller ypperste teknologien.

Ergonomi på arbeidsplassen

De elegante skjermene byr på en rekke ergonomiske funksjoner som sikrer et belastningsfritt arbeidsmiljø. Med vippefunksjonen kan skjermen roteres 90° fra liggende til stående format på noen sekunder. Det er nyttig når man redigerer portrettbilder eller jobber med lange dokumenter. Skjermen kan også svinges rundt opptil 360°, slik at den lett kan vendes mot publikum, uansett hvor de sitter. Høydejusteringen gir brukeren muligheten til å regulere høyden opp til 130 mm. Det gir optimal sittestilling og reduserer belastning og utslitthet. Modellene er også utstyrt med en tippefunksjon (-5°~+15°).

Høy ytelse og et stilrent ytre                        

De 61 cm store skjermene har en klassisk svart, matt finish som hindrer forstyrrende reflekser, og som har en lysstyrke på 250 cd/m². Statisk kontrast er 1000:1 (dynamisk kontrast: 20 000 000:1).

m2460Phu: AMVA for bilder av topp kvalitet

m2460Phu har et høyteknologisk Advanced-MVA-panel som gir ekstra brede visningsvinkler. Overbevisende fargegjengivelse og -dybde samt en rask responstid på 8 ms sørger for skarpe og levende bilder.

e2460Phu: Ultrarask responstid

Med full HD-oppløsning og en ultrakjapp responstid på 2 ms gir e2460Phu strålende og klare bilder av topp kvalitet, selv ved raske bevegelser.

Smart tilkobling for den ultimate multimedieopplevelsen

Begge de HDCP-kompatible skjermene er utstyrt med USB-porter (1 oppe / 4 nede), som gir rask tilkobling av flash-disker, digitale kameraer og andre enheter samtidig. Den ene USB-porten kan dessuten levere ekstra strøm, og det gjør at du kan lade opp smarttelefoner eller andre mobile enheter enda raskere enn før. Digitale HDMI- og DVI-D-innganger samt en analog VGA-inngang gjør disse modellene til ekte multimediesentre.

Energibesparende og miljøvennlig

Takket være den energibesparende LED-bakbelysningen er begge skjermene ekstremt energieffektive ved standard bruk. I tillegg gir LED en ultraslank skjermkantdesign. I standby-modus faller strømforbruket til under 0,5 W. Disse modellene oppfyller kravene i strenge miljøsertifikater som EPEAT Gold, ENERGY STAR og TCO 5.0.

60ID-modellene er også utstyrt med andre energibesparende funksjoner. Programvaren i-Care måler for eksempel omgivelseslysets styrke og justerer automatisk styrken på LED-bakbelysningen deretter. Dette gir en mer behagelig synsopplevelse og reduserer samtidig energiforbruket.

Begge modellene er allerede i handelen til en veiledende pris av NOK 1983,– for m2460Phu og NOK 1836,– for e2460Phu. Garantiperioden er på 3 år.

Powered by Labrador CMS