AOC Q2778VQE

Pressemelding fra AOC 19. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Pixel-perfekt underholdning:

AOC lanserer 27″ WQHD-skjerm

Jevne og friksjonsfrie bilder med en oppløsning på 2560 x 1440:

AOC Q2778VQE har responstid på kun 1 ms

Med WQHD-oppløsning på 2560 x 1440 pixler og ekstremt kjapp responstid på bare 1 ms, er den nye 27-tommeren (68,6 cm) AOC Q2778VQE ikke bare ideell når du vil ha med deg alle detaljene i actionfylte spill og filmer. Profesjonelle brukere vil også dra stor nytte av det imponerende brukergrensesnittet som gjør det enkelt å arbeide med komplekse applikasjoner i flere vinduer med full oppløsning.

Skarphet, tempo, størrelse

Skjermspesialisten AOC’s nye WQHD-monitor AOC Q2778VQE kan skilte med en TN-skjerm på 68,6 cm (27 tommer), 16:9-sideforhold, brede seervinkler (170° horisontalt / 160° vertikalt) og en oppløsning på 2560 x 1440 pixler. Dermed kan du nyte dataspill med langt flere detaljer enn det en standard Full HD-skjerm har å by på. I tillegg vil særlig de som bruker skjermen til underholdning dra nytte av den ekstremt korte responstiden på bare 1 ms, noe som i praksis eliminerer «ghosting»- effekter. Slik kan både spillere og filmentusiaster nyte skarpe og klare bilder selv under raske actionsekvenser. Skjermens superkjappe DisplayPort-input er et ideelt valg for å overføre høyoppløst innhold enkelt og effektivt.

Men også profesjonelle brukere vil kunne få en merkbar produktivitetsøkning med AOC Q2778VQE. Det store antallet pixler tillater at flere applikasjonsvinduer kan vises samtidig, noe som gjør multitasking langt enklere. Takket være den store 68,6 cm (27 tommer) skjermflaten, vil innholdet uansett være stort nok. Individuelle applikasjoner som grafiske programmer vil også dra nytte av den høye oppløsningen.

Fotografer kan for eksempel enkelt studere og manipulere bildene sine ned til den minste detalj, uten å måtte zoome like mye som med skjermer som har lavere oppløsning. Skjermens høye lysstyrke på 350 cd/m² gjør at foto og annet innhold ser enda bedre ut.

Allsidig og effektiv

For å gi brukerne mange muligheter til å koble til ulike bildekilder, kommer AOC Q2778VQE med DisplayPort, HDMI, DVI og D-Sub-tilkoblinger. Dermed er det ikke noe problem å for eksempel koble til en spillkonsoll og flere datamaskiner samtidig. Skjermens høye ytelse og allsidighet går ikke på bekostning av bærekraften. AOC Q2778VQE kommer med smarte løsninger for energisparing som Eco Mode og e-Saver. Den etterlever også strenge miljøkrav som EnergyStar 6.0 og TCO 6.0. Og som for alle sine skjermer gir AOC tre års garanti og bytting på stedet.

AOC Q2778VQE er tilgjengelig nå til en veiledende pris på NOK 3499 (eks. mva.)

Powered by Labrador CMS