Apple nye iTunes

Pressemelding fra Apple 12. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Apple presenterer nytt iTunes

Med dramatisk forenklet design og sømløs integrering med iCloud

Apple annonserte i dag en ny versjon av iTunes for Mac og PC med en helt nydesignet avspiller, sømløs integrering med iCloud og et nytt utseende for verdens mest populære nettbutikker for musikk, apper, TV-programmer og filmer. Nye iTunes kommer i oktober og vil ha et drastisk enklere og mer oversiktlig grensesnitt som sørger for at det er iTunes-innholdet som er i fokus. Med iCloud-integrering vil alt du kjøper av musikk, filmer og TV-programmer på iOS-enhetene dine, vises i iTunes-biblioteket på Mac-en eller PC-en din slik at du alltid har tilgang til det. iTunes Store, App Store og iBookstore har fått en helt ny design, slik at det er enklere enn noensinne å handle på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og PC.  

«Vi laget iTunes fordi vi elsker musikk, og vi går tilbake til røttene våre med en utrolig ren design som sikrer at musikken din står i fokus,» fortalte Eddy Cue som er Apples senior vice president of Internet Software and Services. «Nye iTunes fungerer helt sømløst med iCloud slik at du alltid har tilgang til hele biblioteket ditt. Og vi har lagt til flotte, nye funksjoner som gjør det morsommere enn noensinne å høre på musikk.»  

Nydesignede iTunes på Mac og PC har et grensesnitt som er enklere og mer oversiktlig. Du har alltid enkel tilgang til alt innholdet ditt. Med den nye bibliotekvisningen er det enklere å se musikken, TV-programmene og filmene dine. Klikk på den innholdskategorien du vil se på, så er det kun det som vises. Albumvisningen kan utvides slik at du ser hvilke spor som er på albumet, samtidig som du kan fortsette å bla gjennom musikkbiblioteket ditt. Den nye søkefunksjonen søker i hele iTunes-biblioteket, inkludert i musikk, filmer og TV-programmer. Minispilleren er også ny, og gjør det enkelt å styre musikken i en liten verktøylinje. Du kan bytte til neste sang eller søke etter noe nytt å spille uten å åpne biblioteket ditt. Up Next er en morsom, ny funksjon som lar deg se hvilke sanger som kommer, og du kan legge til sanger og albumer i køen.  

Med iCloud oppbevares alt du kjøper på iTunes i nettskyen, slik at du har tilgang til det fra iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC og Apple TV. De nye iTunes-funksjonene er sømløst integrert med iCloud, slik at du alltid har tilgang til det du har kjøpt, i biblioteket på Mac-en eller PC-en uavhengig av hvilken enhet du brukte for å kjøpe det. iCloud husker også hvor langt du har kommet i filmene og TV-programmene dine, uansett hvilken enhet du har brukt til å se på dem.  

iTunes Store, App Store og iBookstore har fått en ren, ny design, slik at det er enklere og morsommere enn noensinne å handle. Anbefalt innhold vises øverst, og oversiktlige lister viser deg hvilken musikk og hvilke filmer og TV-programmer som er populære. Det føres også en logg over hvilken musikk og hvilke filmer og TV-programmer du hører eller ser på smakebiter av, og denne informasjonen er tilgjengelig på alle enhetene dine. Du kan lytte til 90 sekunder lange klipp av sanger samtidig som du fortsetter å bla rundt i butikken.  

Nye iTunes blir tilgjengelig i oktober som en gratis nedlasting fra www.itunes.com.  

iTunes Store er verdens mest populære nettbutikk for musikk, apper, TV-programmer og filmer, med en katalog på over 26 millioner sanger, over 700 000 apper, over 190 000 TV-episoder og over 45 000 filmer. iTunes Store er den beste måten for iOS-, Mac- og PC-brukere å finne, kjøpe og laste ned musikk og video fra Internett på lovlig vis. iTunes er verdens mest populære mediespiller for Mac og PC.*  

* Tilgjengelig innhold varierer avhengig av land.

Powered by Labrador CMS