Mattel Apptivity

Pressemelding fra Mattel 12. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Barnas nye lekeplass på iPad

Forestill deg at lekebilene faktisk kan kjøre inn i en virtuell verden. En verden hvor det er du som styrer. Det er virkeligheten for fremtidens underholdning, hvor fysiske leker og en virtuell berøringsskjerm smelter sammen. Leketøysprodusenten Mattel lanserer Apptivity – en ny kategori leker som lar barn forene det beste fra det virtuelle universet og klassiske lekebiler og figurer.

De fleste barn i Norge i dag lærer å bruke pekefingeren på en berøringsskjerm før de kan si sine første ord. Den unge generasjonens digitale evner stiller helt nye krav til tidens leker. Det har leketøysprodusenten Mattel tatt høyde for med lanseringen av en helt ny leketøyskategori som kombinerer virtuelt spill med fysisk lek. 

De digitale ingrediensene til barnas nye lek er en iPad samt en rekke spesielt utviklede apper som kan lastes ned gratis fra iTunes. I tillegg kommer Apptivity-figurene – barnas favoritter fra barnerommet – utviklet for å kommunisere med det virtuelle universet på familiens iPad. Helt uten ledninger eller Bluetooth.

Favoritter fra barnerommet flytter inn i virtuelt univers

Mattel lanserer i første omgang fire forskjellige Apptivity-figurer som oppfyller lekedrømmene hos store og små. Flere av figurene er velkjente klassikere – blant annet APPTIVITY™ HOT WHEELS™-bilen som vil få hjertet til å slå et ekstra slag hos racerbilkjørere i alle aldre. De originale APPTIVITY™ HOT WHEELS™-bilene er knyttet til en elektrisk base. Når de plasseres på en iPad, blir spilleren virvlet inn i en virtuell racerverden hvor skarpe svinger og bratte bakker er en del av leken. Du styrer bilen med hånden – men leken foregår et sted langt fra stuegulvet.

De som ikke driver med racerløp, kan i stedet kaste seg over populære Fruit Ninja som gir familiens iPad et stort tilskudd C-vitamin. Apptivity Fruit Ninja Single Pack gjør det mulig for to spillere å leke sammen. Mens Sensei sørger for å fylle frukt i kurvene, forsøker spiller nummer to å distribuere så mye frukt som mulig i løpet av sin flukt. Men pass på bombene!

Ingen lek uten superhelter. Med Apptivity Batman Booster tar Batman seg av lov og orden i den digitale verden. Når Batman-figuren plasseres på iPad-en, blir han til en figur i Gothams dystre, virtuelle univers.

Med Apptivity Cut the Ropes Single Pack kan man ta med helten Om Nom på jakt etter søtsaker i den virtuelle verden. Akkurat som i det populære iPhone-spillet, er målet å tilfredsstille Om Noms søte tann ved å fylle magen hans med søtsaker.

Melder lysten seg til å leke videre på tradisjonelt vis, fungerer Apptivity-figurene som helt alminnelige leker som kan tas med inn på barneværelset.

Apptivity-serien kan kjøpes i alle leketøys- og spillbutikker til en veiledende pris av 149,95 NOK.

Powered by Labrador CMS