Puro Dual iPower Apple Watch Power Bank

Pressemelding fra Aurora Group 18. juli 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

 En genial power bank til Apple Watch og iPhone

Med Dual iPower Apple Watch Power Bank fra PURO kan du lade opp din Apple Watch og iPhone samtidig. Den smarte powerbanken er ikke bare en effektiv lader, den er også laget i et genial og praktisk design.

Med en Apple Watch på hånden og en iPhone i lommen har du et konstant behov for mulighet for opplading. Hvis du samtidig er på farten, er det viktig med én lader som både er kompakt og praktisk. Og nettopp det er Dual iPower Apple Watch Power Bank fra PURO.

Lader opp Apple Watch og iPhone samtidig

Den magnetiske laderen sørger for enkel og rask opplading av din Apple Watch – bare legg klokken på laderen, og den begynner straks å lade. Samtidig har PURO Dual iPower Apple Watch Power Bank også en USB-port til lading av ikke bare iPhone, men alle populære smarttelefoner, phablets og nettbrett.

Smart og praktisk design

PURO Dual iPower Apple Watch Power Bank er ikke bare en effektiv lader, den kommer også i en genial og praktisk Apple-inspirert design. Power banken funger f.eks. også som en praktisk oppbevaringsboks til USB-ladekabelen når du er på farten.

PURO Dual iPower Apple Watch Power Bank – det viktigste:

• Magnetisk ladeteknologi til Apple Watch

• Apple-inspirert design

• USB-port til lading av alle smarttelefoner, nettbrett, m.m.

• Kapasitet: 4 100 mAh

• Utgangseffekt: 2,1 A

PURO Dual iPower Apple Watch Power Bank

Veil. pris kr 599,00.

Powered by Labrador CMS