Puro Charge & Sync Desk Holder

Pressemelding fra Aurora Group 31. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

PURO Charge & Sync Desk Holder: Genialt stativ til iPhone, iPod og iPad

Design og funksjonalitet er i fokus med de nye smarte stativene fra PURO. En praktisk og stilig partner til dine bærbare Apple-produkter på kontoret og hjemme. Kompatibel med alle Apple Lightning-enheter.

Si farvel til kranglete ledninger og iPhones og iPads som ligger slengt rundt i hjemmet. Italienske PURO kommer nå med et praktisk og stilig «smartstativ» som gjør det enkelt for deg å ha kontroll på telefonen og nettbrettet samtidig som det lader batteriet og synkroniserer med datamaskinen.

PURO Charge & Sync Desk Holder er godkjent av Apple og tilbyr det absolutt beste når det kommer til kvalitet og teknologi. Stativet har flere smarte løsninger, som for eksempel en fleksibel tilkobling som gjør det enkelt å koble til iPhone, iPad eller iPod.

PURO Charge & Sync Desk Holder er kompatibel med modellene iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPad Air 2, iPad mini 3, iPad Air, iPad mini 2, iPad (4. generasjon), iPad mini, iPad Touch (5. generasjon) og iPod nano (7. generasjon). Produktet kommer med en 100 cm lang mini USB-kabel.

PURO kan oppleves på IFA Berlin, 4.-9. september, hall 3.2 ved stasjon 232.

PURO Charge & Sync Desk Holder – nøkkelinformasjon:

• Kompatibel med alle Apple Lightning-enheter

• Kan brukes med og uten beskyttelse

• Stilig design og praktisk funksjonalitet

• Perfekt for både kontoret og hjemmet

• Veiledende pris fra kr 569,00

Powered by Labrador CMS