Puro Ultra Slim Power Bank

Pressemelding fra Aurora 23. mai 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

PURO Ultra Slim Power Bank – en ny powerbank til Apple Lightning-enheter

Redd for å gå tom for strøm? Slipp bekymringene med nye PURO Ultra Slim Power Bank, som dessuten ser bra ut. Powerbanken, som er bare 8 mm tykk, er spesielt designet til Apple Lightning-enheter og fås i fire matchende farger.

PURO er blant markedets mest innovative utviklere av tilbehør til smarttelefoner og nettbrett. Siste nytt fra det italienske designermerket er den elegante og ultrakompakte Ultra Slim Power Bank, som sørger for at du alltid har strøm på telefonen. Den nye powerbanken er utviklet spesielt til Apple Lightning-produkter og er derfor kompatibel med bl.a. iPhone 6/6 Plus samt iPad Pro.

Fra 0 til 65 batteriprosent på 30 minutter

PURO Ultra Slim Power Bank er utstyrt med PUROs nyeste Fast Charger Technology, som kan lade din Apple-enhet fra 0 til 65 batteriprosent på bare 30 minutter. Den kraftige powerbanken er ultrakompakt designet og er bare 8 mm tykk. Den veier bare 132 gram.

Lades med din notebook

Det er enkelt å lade den nye powerbanken – du kobler den bare til din notebook eller en annen USB-port via kabelen som følger med, deretter starter ladingen automatisk. Små lysende LED-lamper angir hvor mye strøm du har fylt på powerbanken.

Ladingen av din Apple-enhet skjer med den smarte Lightning-kabelen, som er integrert i designen av powerbanken, og som derfor dermed aldri blir borte. Koble til enheten så begynner ladingen straks. PURO Ultra Slim Power Bank lader med 2,1 A og har kapasitet til to fulle oppladinger av din iPhone eller iPod og én full opplading av din iPad.

Fungerer med alle Apple Lightning-enheter

Takket være den integrerte Apple Lightning-kontakten er PURO Ultra Slim Power Bank kompatibel med alle Apple-produkter som bruker Lightning-teknologien: iPhone 6/6Plus, iPhone 5/5S/5C, iPad mini, iPad mini 2/3/4, iPad Air, iPad Air 2, iPad (4. gen.), iPad Pro, iPod Touch (5. gen.) samt iPad nano (7. gen.). PURO Ultra Slim Power Bank fås i fargene grå, sølv, gull og rødgull.

PURO Ultra Slim Power Bank – det viktigste:

• Kraftig powerbank med integrert Lightning-kabel 4100 mAh

• Kompatibel med alle Apple Lightning-produkter

• Ultraslank og kompakt design – bare 8 mm tykk

• Fast Charger Technology – fra 0 til 65 prosent batterikapasitet på bare 30 minutter

• Fås i fire Apple-matchende farger

PURO Ultra Slim Power Bank

Veil. pris kr 429,00.

Powered by Labrador CMS