Leitz Complete Credit Card sized Powerbank

Pressemelding fra Esselte Norge 16. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nødlader i kredittkortstørrelse til iPhone 5, 6 og 6S

Lader i lommeformat til iPhone 5, 6 og 6S

Begrenset batterikapasitet er en del av den moderne, mobile hverdagen og de aller fleste av oss har opplevd å gå tom for batteri på mobiltelefonen når vi er på farten.

Powerbanks til iPhone er praktiske og nødvendige. Mange av nødladerne som i dag er til salgs er store og klumpete. De er kanskje mer egnet for bruk ved et skrivebord, fremfor i en lomme eller lommebok. Å bære rundt på en stor og klumpete powerbank kan være upraktisk. Og hva skjer dersom din bag allerede er fullpakket eller hjemme – eller om du kanskje ikke har med deg en? Å søke rundt etter en stikkontakt for å kunne lade opp telefonen kan være stressende og frustrerende.

Nå lanserer Leitz en enestående, ny løsning: en powerbank i kredittkortstørrelse! Den har 1.350 mAh, har integrert Lightning kabel og kan brukes til iPhone 5, 6 og 6S. Laderen er Apple-sertifisert. Denne eksepsjonelle, tynne laderen passer i alle lommer, vesker eller lommebøker – så den er alltid tilgjengelig når du måtte trenge ekstra strøm. Den lader telefonen til 50 % på bare en time. 10 % lading på bare 5 minutter, så du får nok strøm til å prate eller surfe videre.

Pris: 600,-

Powered by Labrador CMS