Leitz Complete Multi-Case

Pressemelding fra Esselte 12. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Utnytt din iPad Air maksimalt

Leitz har utviklet et multifunksjonelt beskyttelsesdeksel for iPad Air – enten du ønsker å unngå riper og knust skjerm på din iPad eller at du ønsker at kun du skal kunne se innholdet på skjermen mens du bruker den. Dette kan nemlig gjøres ved å sette på Privacy-dekselet, som enkelt kan klikkes på ved behov.

For mange av oss har iPad blitt en mobil kamerat man tar med seg overalt man måtte befinne seg. Enten det er snakk om at man sjekker feriebildene på vei hjem på flyet, jobbmail på bussen eller at man ser en film på toget mellom Trondheim og Oslo er iPad blitt en favoritt blant nordmenn. Og hvorfor skal man ikke da sørge for at den er beskyttet godt samtidig som den er optimalisert til akkurat din bruk? Med Complete serien til Leitz er fokuset på å gjøre det mobile livet vi lever i dag så enkelt som mulig både i det personlige og profesjonelle liv. Den nyeste utviklede Leitz Multi-Case fra Complete serien er et resultat av ønsket om å forenkle hverdagen til mennesker på farten. Dekselet har utskiftbar frontbeskyttelse og har en støtte som kan rotere, slik at du kan sette fra deg iPaden slik du ønsker. På denne måten vil du kunne ha perfekt skrive- og visningsvinkel på din enhet.

Takket være egenskapene til hard-shell dekselet, som er både lett og praktisk, gir Multi-caset meget god beskyttelse til din iPad Air overalt hvor du tar med deg din flate venn.

Du kan selv velge om du skal ha full beskyttelse med hard-shell frontklaff som i tillegg er støtabsorberende, når det er nødvendig, og når du skal se over data som du nødvendigvis ikke vil at sidemannen din skal se kan du bytte over til Privacy-dekselet. Med dette på vil du som sitter rett foran skjermen kunne se alt like tydelig som ellers, men de som ser det fra siden kun vil se en sort skjerm. Selv med Retinaskjerm vil all funksjonalitet være tilstede, og Leitz Complete Multi-Case er også kompatibel med Apple Smart Cover.

Mange vegrer seg for å ta frem iPaden for å jobbe på bussen eller toget rett og slett fordi det er så enkelt å bli offer for ”shoulder surfing” – nemlig at sidemannen ser på hva du jobber med i sidesynet sitt. Med privacy-dekselet til Leitz kan du trygt jobbe med selv sensitive jobbmail. Og for å sette det i perspektiv: Med litt over én times pendling med tog fra eksempelvis Fredrikstad til Oslo S – hver vei, hver dag – sparer du fort hele effektive 10 arbeidstimer hver uke, eller i overkant av 40 timer i måneden. Det tilsvarer over en hel arbeidsuke – hver måned - som dermed kan spares inn, dersom du som pendler får utnyttet reisetiden på en effektiv måte. Men hvorfor stoppe der? Det gir deg opptil et helt ekstra kvartal i året, eller ett helt år - hvert fjerde pendlerår – så hvis du på noen måte kan gjøre det enklere å jobbe på toget, vil det trolig være verdt det. Professorer på universiteter har i en årrekke fått et såkalt sabbatår, til å oppdatere seg faglig, hvert syvende år. Som pendler kan du nå vinne et sabbatår hvert fjerde år.

Spesifikasjoner for hvert produkt:

Leitz Complete Multi-Case for iPad Air:

•      Hard-shell deksel for baksiden av iPad Air

•      180° roterende stativ for ergonomisk vinkel for skriving eller visning

•      Kan kombineres med Leitz Complete deksel og Leitz Complete Privacy-deksel

•      Kompatibel med Apple Smart Cover

Leitz Complete deksel:

•      Hard-shell protection for iPad Air skjerm

•      Eksklusivt for Leitz Complete Multi-Case

Leitz Complete Privacy deksel:

•      Komplett hard-shell beskyttelse med integrert “privacy filter” foran skjermen

•      Teknologien bak privacy filteret beskytter mot at andre kan se på skjermen.

•      Eksklusivt for Leitz Complete Multi-Case

Leitz Complete Multi-Case med privacy-deksel koster 445 kr, mens prisen for Leitz Complete Multi-Case med deksel er 345 kr. Selve dekslene kan også kjøpes separate.

Powered by Labrador CMS