Logi BLOK

Pressemelding fra Logi Blok 15. juli 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Logi BLOK: Deksel-familien som er ment å mistes i bakken

Dette er den nye formen for iPad-beskyttelse

I dag annonserte Logitech sin første produktfamilie under det nye navnet Logi label: Logitechs Logi™ BLOK family er deksler for iPad, og består av Logi BLOK Protective Shell, Logi BLOK Protective Case og Logi BLOK Protective Keyboard Case. BLOK-familien er polstret med firkantete hjørner designet for å beskytte iPaden for fall på opptil 1,8 meter på overflater så hardt som betong.

- En iPad er en kraftig sak i seg selv, men mange av oss har mistet dem i bakken og fått dem ødelagt – eller er så redde for å miste dem og få dem ødelagt – at vi ikke utnytter dem til det fulle, sier Michele Hermann, visepresident for mobilitet hos Logitech. Inntil nå har den eneste muligheten for å beskytte iPaden vært å gjemme den i et klumpede deksel, noe som har tatt vekk skjønnheten og mobiliteten til iPaden. Våre designere har jobbet tett med materielleksperter for å beskytte de mest utsatte delene på iPaden, uten å tilføre det klumpede dekselet man forbinder med ultra-beskyttende deksler. Med deksel-familien fra Logi BLOK slipper du å velge mellom å beskytte iPaden og å ha et vakkert deksel som tillater deg å utnytte alle funksjonene den har å tilby, fortsetter Michele.

De firkantete hjørnene har unike ekstra-absorberende polymer for å gi iPaden din mer beskyttelse der det er mest utsatt, nemlig hjørnene. Strukturen i den absorberende polymeren gir støtte og fleksibilitet til iPaden din vedfall mot bakken, og kan motstå fall på opptil 1,8 meter på flater så hardt som betong.

Logi BLOK-familien består av:

Logi BLOK Protective Shell for iPad Air 2 og samtlige modeller for iPad mini, er et beskyttende skall med en skjermbeskyttelse som beskytter skjermen mot riper. Skallet har et enkelt og tynt ultra-beskyttende design, slik at det fortsatt føles ut som du kun holder en iPad. Logi BLOK Protective Shelll er tilgjengelig i svart, rødt/lilla og blått, til en veiledende pris på 399 NOK.

Logi BLOK Protective Case for iPad Air 2 gir deg den samme beskyttelsen ved fall som det beskyttende skallet, men har også et Any-Angle stativ som støtter iPaden i opptil 50-graders vinkel. Stativet kan stilles i hvilken som helst vinkel slik at du slipper å holde den selv. Når den er lukket, vil skjermbeskytteren beskytte skjermen mot direkte sammenstøt. Logi BLOK Protective Case er tilgjengelig i svart, rødt/lilla og blått, til en veiledende pris på 699 NOK.

Logi BLOK Protective Keyboard Case for iPad Air 2 er et alt-i-ett iPad-deksel med tre moduser. Bruk den som et beskyttende skall for å lese eller surfe på nett, len deg tilbake med med Any-Angle og skriv med det trådløse tastaturet som følger med. Tastaturet har egne taster for iOS®-snarveier for en mer behagelig skriveopplevelse.  Logi BLOK Protective Keyboard Case er tilgjengelig i svart eller blått, til en veiledende pris på 1299 NOK.

Logi BLOK Protective Shell, Logi BLOK Protective Case og Logi BLOK Protective Keyboard Case er ventet tilgjengelig i Norge fra begynnelsen av august.

Powered by Labrador CMS