Logitech Create Keyboard Case

Pressemelding fra Logitech 11. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Dropp blyanten: Bruk tastaturet

I går lanserte Logitech Logitech® CREATE Keyboard Case til iPad Pro, som i samarbeid med Apple har benyttet den nye Smart Connector™. Dermed vil Logitech være de første til å lansere et tredjeparts-tastatur for iPad Pro Smart Connector - noe som betyr at man ikke trenger å skru på, sette opp eller lade tastaturet.

- Logitech lanserer Create Keyboard Case - utviklet i samarbeid med Apple - for å forbedre og utfylle iPad Pro, sier Michelle Hermann, visepresident for mobilitet hos Logitech.

- Tastaturet er designet for å fungere på iOS 9, og vil bidra til at iPad Pro blir en drivkraft innen produktivitet og kreativitet. Selv fargene og finishen er utformet for å ligne den andre halvdelen av iPad Pro, fortsetter hun.

Logitech Create Keyboard case hjelper deg med å utnytte det fulle potensialet til iPad Pro. Tastaturet er utformet for å fungere på den nye Smart Connector, slår seg automatisk på og parer seg med iPad Pro når den plasseres i skriveposisjon - uten bruk av Bluetooth®.  Fordi tastaturet lades av iPad Pro, trenger du aldri å tenke på å lade tastaturet igjen. Det intuitive tastaturoppsettet og taster i full størrelse hjelper deg med å utnytte fordelene av iPad Pros utvidede arbeidsplass og de nye funksjonene til  iOS 9.  Det tynne og lette etuiet gir god beskyttelse, og det tett sammenvevde premium-stoffet motstår smell, skraper og søl.

Logitech Create Keyboard case for iPad Pro kommer ut for salg samtidig som iPad Pro kommer ut for salg. Mer informasjon og pris kommer på Logitech.no

Powered by Labrador CMS