Logitech Keyboard og Protective Case for iPad Air

Pressemelding fra Logitech 28. oktober 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Tastatur og etui til nye iPad Air

I dag lanserer Logitech fire smykker som er spesielt tilpasset og designet for den nye iPad® Air. Logitech® FabricSkin Keyboard Folio, Logitech® Ultrathin Keyboard Cover, Logitech® Ultrathin Keyboard Folio og Logitech® Folio Protective Case gir iPad Air beskyttelse samtidig som de alle er både tynne og lette.

Alle produktene er utviklet med ”state-of-the-art”-materialer for å gi best mulig beskyttelse. Likevel har de den supertynne og superlette utformingen for å passe designet til nye iPad Air. Tastaturene kobles enkelt til med Bluetooth, og har optimal størrelse for en rask og effektiv skriveopplevelse. Etuiene fungerer også som stativ, for å holde iPad Air i riktig vinkel – enten du skal lese, se eller spille.

iPad Air sin beste venn

– Vi har designet de nye produktene med mye varsomhet, for å passe perfekt til iPad Air og dens tynne og lette utseende, sier Mike Culver, visepresident og daglig leder for mobile plattformer i Logitech. Vi har lang og god erfaring med å utvikle komfortable og lekre etuier, og effektive og passende iPad-tastaturer. I denne prosessen har vi fulgt med på hver minste detalj, for at iPad-brukere verden over skal få det tilbehøret de forventer og fortjener. Selv fargen og størrelsen på nye Ultrathin Keyboard Cover passer perfekt til farge og størrelse på nye iPad Air. Da blir beskyttelsen akkurat så lekker som iPad-brukerne ønsker.

Den nye produktserien inneholder følgende produkter:

Logitech FabricSkin Keyboard Folio for iPad Air

Logitech FabricSkin Keyboard Folio for iPad Air er en kombinasjon av et meget trendy design og en intelligent teknologi som gir god skriveopplevelse med iPad Air, selv om den er både lett og tynn. Den har et vannavstøtende design og beskytter både forsiden og baksiden av den helt nye iPad-en. Bluetooth-tastaturet er nærmest smeltet inn i etuiet, og har behagelige taster i full størrelse. Det nye SecureLock™-systemet gjør at etuiet er godt festet i hjørnere på iPad-en, mens en såkalt easy-release-funksjon gjør det enkelt å ta iPad-en inn og ut av etuiet. Skjulte magneter holder iPad-en i to praktiske posisjoner for skriving eller surfing. Tastaturet er oppladbart via micro-USB, og kan vare opptil tre måneder når det er fulladet. Logitech FabricSkin Keyboard Folio for iPad Air er forventet å være tilgjengelig i Norge i slutten av november, til en veiledende pris på NOK 1299,-.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover for iPad Air

Det tidligere prisvinnende og mest populære tastaturet Logitech Ultrathin Keyboard Cover er nå utviklet for iPad Air. Den nye Logitech Ultrathin Keyboard Cover for iPad Air er den bedre halvdelen til Apples nyeste iPad. Den har skjermbeskytter i aluminium, som gir ekstra beskyttelse for de som er mye på farten. Den fungerer også som et trådløst tastatur –som også passer ypperlig for de mest mobile av oss. Det innebygde Bluetooth-tastaturet har med seg tiår med teknisk kompetanse og forskning, og gir en effektiv og behagelig skriveopplevelse. Tastaturet har originale og gode taster, med mulighet for hurtigtastene i iOS - som kopier, klipp og lim. Den smarte magnetiske klikk-funksjonen gjør at iPad-en er godt festet i coveret. En ekstra magnet bak tastaturet gjør at iPad-en holder seg stabilt i den ideelle vinkelen for både å skrive, se og lese. Tastaturet er oppladbart via micro-USB, og kan vare opptil tre måneder når det er fulladet. Logitech Ultrathin Keyboard Cover for iPad Air er forventet å være tilgjengelig i Norge i slutten av november, til en veiledende pris på NOK 899,-.

Logitech Ultrathin Keyboard Folio for iPad Air

Logitech Ultrathin Keyboard Folio for iPad Air tilbyr en tynn og lett skriveopplevelse med beskyttelse både foran og bak. Tastene på det integrerte Bluetooth-tastaturet har lik størrelse som på et tradisjonelt tastatur, for å gjøre skriveopplevelsen så effektiv og behagelig som mulig. Et såkalt dual-view-stativ sørger for at iPad-en holdes stabil når man skriver eller surfer, og SecureLock-systemet sikrer at iPad-en er godt festet til rammen til enhver tid. Tastaturet er oppladbart via micro-USB, og kan vare opptil tre måneder når det er fulladet. Logitech Ultrathin Keyboard Folio for iPad Air er forventet å være tilgjengelig i Norge i slutten av november, til en veiledende pris på NOK 899,-.

Logitech Folio Protective Case for iPad Air

For å beskytte den nye iPad-en uten å bruke tastatur, er Logitech Folio Protective Case for iPad Air det tynneste og letteste etuiet fra Logitech. Den har et vannavstøtende materiale for god beskyttelse på begge sider. Den bruker også SecureLock-system som sikrer at iPad-en er godt festet. Etuiet kan reguleres, så den kan støtte iPad-en i mange forskjellige vinkler og posisjoner – fra helt flat til fullt oppreist. Logitech Folio Protective Case for iPad Air er forventet å være tilgjengelig i Norge i slutten av november, til en veiledende pris på NOK 499,-.

Powered by Labrador CMS