Apple Ipad fjerde generasjon

Pressemelding fra Aplle 29. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Apple øker kapasiteten til iPad med Retina-skjerm til 128 GB 

Dobbel kapasitet gir mer plass til kreativitet og innhold

Apple lanserte i dag en ny utgave av fjerde generasjon iPad med Retina-skjerm med 128 GB*. iPad 128 GB med Wi-Fi og iPad 128 GB med Wi-Fi + Cellular har dobbelt så stor lagringskapasitet som 64 GB-modellene og har dermed mer plass til verdifullt innhold som bilder, dokumenter, prosjekter, presentasjoner, bøker, filmer, TV-serier, musikk og apper.

«Med over 120 millioner solgte iPad-er er det helt klart at kunder over hele verden elsker sine iPad-er og at de finner nye muligheter til å jobbe, lære og spille på iPad-ene sine i stedet for på sine gamle PC-er,» sier Philip Schiller, Apples Senior Vice President for Worldwide Marketing, «Med dobbel kapasitet og et enestående utvalg på over 300 000 apper spesiallaget for iPad har bedrifter, lærere og personer i kreative yrker enda flere grunner til å bruke iPad for å dekke sine behov både på jobb og hjemme.»

iPad fortsetter å være en viktig faktor i forretningslivet. Nesten alle Fortune 500-bedrifter og over 85 prosent av Global 500 bruker eller tester ut iPad. Bedrifter som håndterer store datamengder, for eksempel 3D CAD-filer, røntgenbilder, filmklipp, musikkspor, prosjekttegninger, opplæringsvideoer og servicemanualer vil ha god nytte av et større utvalg på kapasitetssiden. De over 10 millioner brukerne av iWork og kunder som bruker fantastiske apper som Global Apptitude for lagspillvideoanalyse og digitalt baserte spillstrategier, Auria med sitt utrolige 48-spors lydopptakssystem eller AutoCAD for tekniske tegninger, vil også ha stor fordel av å kunne velge en iPad med større lagringskapasitet.

«Vår AutoCAD WS-app for iOS ble laget for å kunne gi kundene sømløs tilgang til tegningene sine hvor som helst og når som helst,» sier Amy Bunszel, Vice President for AutoCAD-produkter hos Autodesk. «Disse filene er ofte store og svært detaljerte, så det å ha den tynne og lette iPad-en med Multi-Touch-skjerm, integrert kamera og et batteri som varer hele dagen, er en stor fordel ved visning, redigering og deling av AutoCAD-data.»

«Funksjonene og egenskapene til iPad gir oss muligheten til å sette en ny standard for flersporsinnspillinger og redigering på mobile enheter,» sier Rim Buntinas, CEO for WaveMachine Labs. «Brukere av Auria-appen kan spille av 48 mono- eller stereospor på 24bit/96 kHz samtidig, spille inn opptil 24 av de sporene samtidig og redigere og mikse med kjente verktøy. iPad er lett å ta med seg og har et batteri som varer hele dagen. Dette har revolusjonert innspilling for profesjonelle lydfolk, og artister kan spille inn hvor som helst.»

«For våre kunder er det viktigste å vinne fotballkamper, og iPad med vår GamePlan-løsning hjelper uten tvil spillerne til å være så forberedt som mulig,» sier Randall Fusee, medeier i Global Apptitude. «iPad-ens uslåelige kombinasjon av sikkerhet, en tynn og lett design, en utrolig Retina-skjerm og kraft nok til å håndtere store datamengder gjør det mulig for oss å levere et produkt som tar videogjennomgang til et nytt nivå og gi brukerne våre muligheten til å forberede seg, gjennomføre og vinne.»

Den fjerde generasjonen iPad har en fantastisk 9,7-tommers Retina-skjerm, Apple-utviklet A6-chip, FaceTime HD-kamera, iOS 6.1 og lynrask trådløsytelse**. iOS 6.1 har støtte for flere LTE-nettverk over hele verden***, og iTunes Match-abonnenter kan laste ned enkeltsanger til sine iOS-enheter fra iCloud.

App Store inneholder over 800 000 apper som kan brukes på iPad, inkludert mer enn 300 000 apper som er utviklet spesielt for iPad. Du kan velge blant apper i en rekke kategorier, inkludert bøker, spill, bedrift, nyheter, sport, helse, referanse og reise. iPad støtter også de over 5000 avisene og magasinene som tilbys i Aviskiosk, og de over 1,5 millioner bøkene som finnes i iBookstore.

Priser og tilgjengelighet

De nye 128 GB-utgavene av fjerde generasjon iPad vil være tilgjengelig fra tirsdag 5. februar i svart eller hvit til en veiledende pris på kr 5990 inkl. mva (kr 4792 ekskl. mva.) for iPad med Wi-Fi og kr 6990 inkl. mva. (5592 ekskl. mva) for iPad med Wi-Fi + Cellular. Alle utgaver av iPad med 128 GB vil være tilgjengelig fra Apple Online Store (www.apple.com/no), og utvalgte Apple-autoriserte forhandlere.

*1 GB = 1 milliard byte. Formatert kapasitet er mindre.

**Nettverkshastighet avhenger av operatørens nettverk. Ta kontakt med operatøren for mer informasjon.

***Du finner informasjon om LTE-operatører på www.apple.com/ipad/LTE.

Powered by Labrador CMS