Apple iMac 21,5 tommer

Pressemelding fra Apple 18. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Apple lanserer ny basismodell av 21,5-tommers iMac

Verdens ledende stasjonære alt-i-ett-maskin, nå fra kr 9290

Apple lanserte i dag en ny 21,5-tommers iMac med en startpris på kun kr 9290 (kr 7432 ekskl. mva.), som gjør verdens ledende stasjonære alt-i-ett-maskin enda rimeligere. Den nye iMacen er den perfekte basismodellen av en stasjonær Mac, med nydelig ultratynn design, krystallklar skjerm, Core i5-prosessorer og verdens mest avanserte operativsystem.

Den nye 21,5-tommers iMacen har tokjerners Intel Core i5-prosessor på 1,4 GHz med Turbo Boost-hastighet på opptil 2,7 GHz, Intel HD 5000-grafikk, 8 GB minne og harddisk på 500 GB. Alle iMac-modeller har den nye 802.11ac Wi-Fi-teknologien, samt to Thunderbolt-porter og fire USB 3.0-porter som gir enestående utvidelsesmuligheter og støtte for eksterne enheter med høy ytelse.

iLife og iWork leveres gratis med alle Macer. Med iLife kan du redigere videoer i iMovie, skape ny musikk eller lære å spille piano eller gitar i GarageBand, og organisere, redigere og dele de beste bildene dine i iPhoto. Produktivitetsappene i iWork, Pages, Numbers og Keynote, gjør det enkelt å opprette, redigere og dele imponerende dokumenter, regneark og presentasjoner. Med iWork for iCloud beta kan du opprette et dokument på iPad, redigere det på Macen og samarbeide med venner, også hvis de bruker PC.

Alle Macer leveres med OS X, verdens mest avanserte operativsystem, som er utviklet slik at det er svært brukervennlig, samtidig som det drar full nytte av alle de kraftige teknologiene som er innebygd i enhver Mac. Tidligere denne måneden presenterte Apple OS X Yosemite, en kraftig, ny versjon av OS X. Versjonen har ny design og et raffinert, friskt og moderne utseende, kraftige apper og imponerende nye kontinuitetsfunksjoner som gjør arbeidsflyten på tvers av Mac- og iOS-enheter enklere enn noensinne. Den endelige versjonen av OS X Yosemite blir tilgjengelig gratis på Mac App Store til høsten.

Priser og tilgjengelighet

Den nye 21,5-tommers iMacen er tilgjengelig i dag via Apple Online Store, Apple Store-butikker og utvalgte autoriserte Apple-forhandlere. Startprisen er kr 9290 (kr 7432 ekskl. mva.). Den nye iMacen har en prosessor på 1,4 GHz med Turbo Boost-hastigheter på opptil 2,7 GHz, 8 GB minne og harddisk 500 GB. Maskinen har mulighet for konfigurasjon med harddisk på 1 TB, Fusion Drive på 1 TB og opptil 256 GB flashlagring. Du finner flere spesifikasjoner, flere konfigurasjonsmuligheter og mer tilbehør på www.apple.com/uk/imac.

Apple lager Macer, verdens beste personlige datamaskiner, i tillegg til OS X, iLife, iWork og programvare for profesjonell bruk. Apple leder an i den digitale musikkrevolusjonen med iPod og iTunes Store. Apple har skapt en revolusjon i mobiltelefonmarkedet med iPhone og App Store, og definerer framtiden for mobile medier og databehandlingsenheter med iPad.

Powered by Labrador CMS