Apple MacBook Air

Pressemelding fra Apple 29. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Apple oppdaterer MacBook Air

Den perfekte bærbare til daglig bruk – nå fra kr 7690

Daglig bruk gir dermed enda mer valuta for pengene. MacBook Air koster nå fra kr 7690. Den har kraftige prosessorer, rask flashlagring, 802.11ac Wi-Fi, opptil 12 timers batteritid og Apples iLife- og iWork-apper, så du får alt du trenger til alt du skal gjøre, hele dagen lang.

«Når MacBook Air koster fra kr 7690, er det ingen grunn til å ta til takke med noe annet enn en Mac», sier Apples markedsdirektør Philip Schiller. «Det har aldri vært mer populært med Mac, og i dag har vi økt ytelsen og redusert prisen på MacBook Air, slik at enda flere kan få oppleve den perfekte bærbare til daglig bruk.»

Energieffektive fjerdegenerasjons Intel Core i5- og Core i7-prosessorer fungerer sammen med OS X Mavericks for å gi 13-tommers MacBook Air opptil 12 timers batteritid, og 11-tommers MacBook Air opptil 9 timers batteritid. Avspillingstiden for filmer i iTunes øker til 12 timer på 13-tommersmodellen og 9 timer på 11-tommersmodellen, en økning på opptil to timer på de oppdaterte MacBook Air-maskinene.* Flashlagring gjør MacBook Air svært responsiv, enten du jobber med presentasjoner, strømmer filmer og musikk fra iTunes eller rydder i bildebiblioteket.

iLife og iWork leveres gratis med alle Macer. Med iLife kan du redigere videoer i iMovie, skape ny musikk eller lære å spille piano eller gitar i GarageBand, og organisere, redigere og dele de beste bildene dine i iPhoto. Produktivitetsappene i iWork, Pages, Numbers og Keynote, gjør det enkelt å opprette, redigere og dele imponerende dokumenter, regneark og presentasjoner. Med iWork for iCloud beta kan du opprette et dokument på iPhone eller iPad, redigere det på Macen og samarbeide med venner, også hvis de bruker PC.

Alle Macer leveres med OS X, verdens mest avanserte operativsystem, som er utviklet slik at det er svært brukervennlig, samtidig som det drar full nytte av alle de kraftige teknologiene som er innebygd i enhver Mac. Den nyeste versjonen, OS X Mavericks, har mer enn 200 nye funksjoner, blant annet kjerneteknologier som er spesialutviklet for bærbare maskiner, slik at ytelsen blir kraftigere og batteriet varer lenger. Mavericks introduserer fantastiske apper som iBooks, som gir deg umiddelbar tilgang til iBooks-biblioteket ditt og mer enn to millioner titler i iBooks Store, og som fungerer sømløst på tvers av Apple-enhetene dine. Med den nye appen Kart kan du finne veibeskrivelser på Macen og sende dem rett til iPhone eller iPad, og med iCloud vises alt du gjør i apper som Mail, Kontakter og Kalender, også på de andre enhetene dine.

Priser og tilgjengelighet

MacBook Air er tilgjengelig i dag på Apple Online Store, i Apple Store-butikker og hos autoriserte Apple-forhandlere. 11-tommers MacBook Air leveres med en prosessor på 1,4 GHz med Turbo Boost-hastigheter på opptil 2,7 GHz og 4 GB minne, og er tilgjengelig med 128 GB flashlagring fra kr 7690 inkl. mva. (kr 6152 ekskl. mva.), og med 256 GB flashlagring fra kr 9290 inkl. mva. (kr 7432 ekskl. mva.). 13-tommers MacBook Air leveres med en prosessor på 1,4 GHz med Turbo Boost-hastigheter på opptil 2,7 GHz og 4 GB minne, og er tilgjengelig med 128 GB flashlagring fra kr 8590 inkl. mva. (kr 6872 ekskl. mva.), og med 256 GB flashlagring fra kr 10 190 inkl. mva. (kr 8152 ekskl. mva.). Konfigurasjonsmulighetene inkluderer Intel Core i7-prosessor på 1,7 GHz med Turbo Boost-hastigheter på opptil 3,3 GHz, opptil 8 GB minne og opptil 512 GB flashlagring. Du finner flere tekniske spesifikasjoner, flere konfigurasjonsmuligheter og mer tilbehør på www.apple.com/no/macbook-air.

*Testene av protokoller for trådløst nett ble utført av Apple i april 2014 med førproduksjonsmodeller av MacBook Air. Batteritiden og antall ladesykluser varierer avhengig av bruk og innstillinger. Du finner mer informasjon på www.apple.com/no/macbook-air.

Powered by Labrador CMS