Logi Base

Pressemelding fra Logitech 26. april 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Logi BASE

Ladestativ med Smart Connector for iPad Pro

Pris: 1 099,- Tilgjengelig: www.logitech.com

Produktbeskrivelse

Logi BASE ladestativ med Smart Connector™ passer perfekt til din iPad Pro™. Logi BASE er designet i samarbeid med Apple, og benytter Smart Connector for å gi en enkel drop-and-og lademulighet for din iPad Pro. BASE gir deg også den perfekte visningsvinkelen når din iPad står på et bord, pult eller nattbord. Ladestativet har en stødig anti-slip pad og er laget av høykvalitets-aluminium.

Hovedegenskaper

● Kompatibel med Apple Smart Connector: Logi BASE lader din iPad gjennom Smart Connector. Magneter holder din iPad Pro på plass, bare sett den på BASE og den begynner å lade.

● Nye muligheter i alle rom: Logi BASE er den beste plassen å være for din iPad Pro, uansett rom. Og du kan lade den samtidig som du benytter deg av din iPad Pro sitt fulle potensial.

● Designet for iPad Pro: Alle detaljene til Logi BASE, fra highgrade aluminium og premium finish, er designet for komplimentere iPad Pro, og gjør det til en glede å bruke den.

Systemkrav

• iPad Pro 12,9 tommer eller 9,7 tommer Fysiske spesifikasjoner

• Dimensjoner (L x B x D): 82 mm (3.23 in) x 178 mm (7 in) x 114 mm (4.48 in)

• Vekt: 357 g (12.6 oz)

• MFi Certified: Har gjennomgått grundig testing med Apple for å fungere optimalt med iPad Pro

Garanti

• 2 års begrenset maskinvaregaranti

Powered by Labrador CMS