Logitech AnyAngle

Pressemelding fra Logitech 19. november 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye Logitech AnyAngle gir fleksibilitet og beskyttelse til  iPad Air 2 og iPad mini

Dekselet er utformet for å gi en komfortabel synsvinkel uavhengig av hva du gjør

Logitech har nå lansert sin nyeste tilvekst av produkter utformet for nettbrett, med Logitech® AnyAngle™, et beskyttende deksel med et spesielt stativ som gjør alle vinkler mulig for iPad Air 2 og alle modeller av iPad mini. Det er dekselet som justerer seg, slik at du slipper.

– Det er fascinerende å se hvordan folk har endret måten å bruke iPaden på siden produktet kom på markedet, sier Michele Hermann, visedirektør i mobilitetsavdelingen i Logitech. – Ipaden brukes nå hvor som helst – inkludert på kjøkkenet og i senga for å se på TV-serier – og Logitechs nettbrett-tilbehør har fortsatt å utvikle seg i takt med folks behov ved å introdusere Logitech AnyAngle.

Det som får Logitech AnyAngle til å stå ut blant de andre dekslene er det unike stativet med hengsler som holder iPaden fast innenfor en vinkel på 50 grader, og holder den bestemte vinkelen uten å tippe over eller skli. Stativet brettes bak iPaden og gir et rent og minimalistisk uttrykk, uavhengig av om den er i oppreist posisjon eller om den ligger flatt. Magneter sikrer stativet bak iPaden og hjelper til å holde vinkelen når den er i bevegelse, slik at iPaden kan flyttes uten å miste vinkelen som er valgt. 

Logitech AnyAngle er utformet for å komplementere den tynne og lette iPad Air 2, og tåler alt livet gir den. Dekselet har en gummiramme som beskytter iPaden fra slag og fall. De skjulte magnetene på forsiden holder dekselet trygt lukket, og beskytter skjermen for å unngå riper og sprekker. På baksiden er dekselet gjennomsiktig, slik at baksiden av iPaden synes samtidig som den beskyttes for riper.

Logitech AnyAngle er tilgjengelig i forskjellige fargekombinasjoner.

Availability

Logitech AnyAngle er ett av flere beskyttelsesdeksler Logitech har utformet, inkludert Logitech® Hinge, som nå også er kompatibel til iPad Air 2. Logitech AnyAngle er forventet å være tilgjengelig på det norske markedet i begynnelsen av November 2014, med forventet utsalgspris på 599,- kroner. For mer informasjon, besøk www.logitech.com eller bloggen vår.

Powered by Labrador CMS