Logitech Create

Pressemelding fra Logitech 2. august 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Logitech lanserer CREATE tastaturdeksel for iPad Pro 9,7”

Logitech CREATE er et nytt tastaturdeksel som er beskyttelse, tastatur og integrert Apple-penneholder i én og samme pakke. CREATE tastaturdeksel kobles til iPad Pro gjennom Apple Smart ConnectorTM, det kreves derfor ikke Bluetooth® for verken synkronisering eller lading.

– CREATE er som tastaturdekslenes Swiss Army Knife. Her har du alle verktøyene du trenger for hånden. Lading skjer gjennom Smart Connectoren slik at du bare kan sette din iPad Pro i skriveposisjon og vips er du klar for jobb, sier Michele Hermann, vice president for tablets i Logitech.

Smarte snarveier

CREATE har svært god avstand mellom tastene, slik at skrivingen blir så behagelig som mulig. Tastaturet har også en rad med iOS-snarveier, slik at du kan åpne dine favorittapper med et enkelt tastetrykk. Innsiden av dekselet er spesialtilpasset for å beskytte din iPad Pro. På utsiden er det ett tett vevd stoff  som forhindrer støt, riper og søl. Tastaturet har to visningsvinkler og en ”alltid-på”-funksjon.

CREATE er tilgjengelig i fargene svart og marineblå.

Nøkkelegenskaper

· Apple Smart Connector: CREATE Keyboard Case er laget for å fungere utelukkende med Smart Connector slik at den automatisk slår seg på, og synkroniseres med iPad Pro når den er i skriveposisjon – ingen sammenkobling med Bluetooth® er nødvendig. Siden tastaturet får strøm fra iPad Pro, trenger du aldri å tenke på å lade tastaturet igjen.

· Fullfunksjonstastatur: Med 19mm taster og god layout blir skrivingen rask, komfortabel og effektiv. Bakgrunnsbelyste taster med justerbar belysning sørger for at du kan jobbe når som helst på døgnet. Med en egen rad snarveisknapper, har du enkelt  tilgang til  iOS-snarveier. Enkel tilgang til startskjermen, søk på iPad Pro og web, justering av lysstyrke, samt justering av lyd- eller videoavspilling gjøres med ett tastetrykk.

· Integrert penneholder: Den integrerte penneholderen gjør at din ”Apple Pencil” er innen rekkevidde til enhver tid.

·  All-around beskyttelse: Innsiden er spesialtilpasset for å  beskytte iPad Pro. På utsiden, motstår et tett vevd stoff, støt, riper og søl.

Systemkrav

• iPad Pro 9.7

Produktspesifikasjoner

• Mål (L x B x H): 248.2mm x 178.45mm x 22.89mm

• Vekt: 277g

• MFi Certified: Er grundig testet i samarbeid med Apple for å fungere perfekt med iPad Pro

Prisen for produktet er NOK 1399,00,- og er tilgjengelig hos Logitech.

Powered by Labrador CMS