Logitech Hinge, Big Bang og Turnaround

Pressemelding fra Logitech 22. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Logitech med nye etuier til iPad

Logitech Hinge, Logitech Big Bang og Logitech Turnaround:

iPad-etuier for enhver smak.

— I dag utvider Logitech sitt iPad-sortiment med tre nye etuier, Logitech® Hinge, Logitech® Big Bang og Logitech® Turnaround. Alle etuiene er til iPad Air, iPad mini og iPad mini med Retina.

Logitech Hinge er et fleksibelt etui med et flervinklet stativ. Med Logitech Hinge kan du altså justere vinkelen på iPad-en, så den blir helt perfekt uansett om du skal se film, lese, surfe, spille musikk eller vise noe til den som sitter rett overfor deg.

Logitech Big Bang er robust og gir iPad-en en meget god beskyttelse. Logitech Big Bang har likevel et tynt og lett design, og kommer i freshe farger.

Logitech Turnaround er et stilig, allsidig etui som roterer for å gi deg den optimale skjermposisjonen – liggende eller stående – samtidig som du beskytter iPad-en mot riper og søl.

– Vi forventer at iPad-en passer inn i våre daglige aktiviteter, fra å spille til å sjekke e-post eller se film. Inntil nå har tilbehøret vært for lite tilpasset vår travel livsstil, sier Mike Culver, visepresident og daglig leder for mobile enheter i Logitech. Vårt hovedfokus med lanseringen av Logitech Hinge, Logitech Big Bang og Logitech Turnaround er derfor å gi folk tilbehør som er mer fleksibelt, allsidig og beskyttende.

Her er lanseringens høydepunkter:

Logitech Hinge for iPad Air, iPad mini og iPad mini med Retina

Logitech Hinge er et fleksibelt etui til iPad. Den har et unikt stativ som tilpasses uansett hvordan du vil bruke iPad-en. Det robuste stativet gjør at du kan sette iPad-en stabilt i den posisjonen du ønsker, innenfor en vinkel på 50 grader. Logitech Hinge har et vannavstøtende materiale som lett kan tørkes ren. Veiledende pris for Logitech Hinge er 599,- NOK for iPad Air og 549,- NOK for iPad mini og iPad mini med Retina.

Logitech Big Bang for iPad Air, iPad mini og iPad mini med Retina

Logitech Big Bang tilbyr det beste innen god og solid beskyttelse kombinert med et allsidig og slankt design. Så, enten du er på kontoret eller hjemme passer Logitech Big Bang perfekt. Med Essential Protection System (E.P.S.) får du det beste innen materialer til iPad-beskyttelse. Logitech Big Bangs cover er nemlig laget av det samme støtabsorberende materialet som brukes i luftfart, bil- og sportsindustri. Etuiet er falltestet fra en avstand på 1,4 meter, som overstiger “US Military Drop Standard” på 1.22 meter.

For å beskytte mot riper og søl, dekker Logitech Big Bang forsiden og baksiden av iPad-en med holdbart og vannavstøtende materiale som lett kan tørkes ren. Stativet gjør at du kan skifte mellom fem forskjellige posisjoner – enten du skal lese, surfe, skrive, se film eller se gjennom en presentasjon. Veiledende pris for Logitech Big Bang er 899,- NOK for iPad Air og 699,- NOK for iPad mini og iPad mini med Retina.

Logitech Turnaround for iPad Air, iPad mini og iPad mini med Retina display

Logitech Turnaround er en stilig, allsidig sak som roterer iPad-en mellom stående og liggende for å gi optimal skjermposisjon. Stativet holder iPad-en i opptil fire forskjellige stillinger for å få riktig vinkel uansett hvilket program du bruker. Veiledende pris for Logitech Turnaround er 549,- NOK for iPad Air, iPad mini og iPad mini med Retina display.

Powered by Labrador CMS