SteelSeries Nimbus

Pressemelding fra SteelSeries 11. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SteelSeries lanserer Nimbus – verdens første kontroller til spill på Apple TV

SteelSeries Nimbus gir deg en vaskekte, trådløs konsollopplevelse på den nye Apple TV.

I kjølvannet av lanseringen av den nye Apple TV lanserer SteelSeries den perfekte ledsager til spill: SteelSeries Nimbus – den trådløse kontrolleren som får deg til å glemme at du ikke spiller på en konsoll.

Den offisielt lisensierte kontrolleren er kompatibel med både Apple TV og andre iOS-enheter som iPhone 5/6 og den nyeste generasjonen av iPad. SteelSeries Nimbus kan allerede brukes til hundrevis av iOS-spill, og med den gratis hjelpeappen kan du hele tiden få et samlet overblikk over hvilke spill som støttes.

«Nimbus er et produkt av vår enorme erfaring innenfor gaming og et glimrende eksempel på vår ideologi om å utvikle teknologisk avanserte produkter med moderne og enkel design. Det er samtidig den kombinasjonen som gjør SteelSeries til en opplagt partner for Apple, som med den nye Apple TV har varslet en ny æra for spill,» forteller Dan Sønderskov, nordisk markedsjef hos SteelSeries, og avslutter med: «SteelSeries er som vanlig i aller første linje av utviklingen innen gaming, og med Nimbus setter vi nye standarder for trådløse kontrollere.»

SteelSeries Nimbus – oversikt over funksjoner:

• Oppladbart batteri som rekker til mer enn 40 timers spilling

• Hurtig opplading via Apple Lightning-tilkobling

• Ergonomisk korrekt utforming og menyknapp for hurtig navigering

• Trykkfølsomme knapper gir presisjon til fingerspissene

• Offisielt lisensiert kontroller til både Apple TV og andre iOS-enheter

Pris og tilgjengelighet

SteelSeries Nimbus har en veiledende pris på 59,99 euro og kan kjøpes på SteelSeries.com, Apple.com og i Apple-butikker verden over fra slutten av oktober. Les mer om kontrolleren på http://steelseries.com/nimbus, hvor du også kan skrive deg på en mailingliste slik at du får beskjed når kontrolleren kommer i butikken.

Powered by Labrador CMS