Bransjedirektørene Jan Røsholm (Elektronikkbransjen, f. v.), Pernilla Enebrink (Elektronikbranschen) og Henrik Egede (APPLiA Danmark). Foto: Stian Sønsteng

SAMLET BRANSJEN PÅ IFA

Også under årets utgave av IFA-messen i Berlin, samlet bransjen seg til middag og sosialt samvær. I år var arrangementet flyttet til Schildkröte.

Publisert Sist oppdatert

Neste års nordiske middag blir igjen på Schildkröte

Bransje- og pressemiddagen var opprinnelig et norsk arrangement, som siden er blitt nordisk. Av de snaut 60 deltakerne, var den desidert største delegasjonen norsk, og de tre bransjedirektørene Jan Røsholm (Elektronikkbransjen), Pernilla Enebrink (Elektronikbranschen) og Henrik Egede (APPLiA Danmark) ønsket velkommen.

Restaurant Schildkröte er kjent som en god representant for Berlins «gemütlichkeit», og på menyen sto Schweinhaxe og Røkt svinekam.

Oliver Merlin, sjef for IFA Management, åpnet Showstoppers. Dette er et eget pressearrangement under messen. Foto: Stian Sønsteng
IFA 2024 arrangeres 6. til 10. september. Foto: Stian Sønsteng

I 2024 kan IFA-messen feire sitt 100 års-jubileum, og den er med andre ord like gammel som den norske bransjeforeningen. Dato for messen er 6. til 10. september. Neste års nordiske middag blir igjen på Schildkröte, lørdag 7. eller søndag 8. september.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 5/2023, som ble distribuert uke 41. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS