Canon Project 1709

Pressemelding fra Canon 18. mars 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon forbedrer Prosjekt 1709 beta med nye verktøy for administrasjon og integrasjon med sosiale medier

Canon har oppdatert Prosjekt 1709 beta og lanserer nå versjon 1.1 som byr på full integrasjon med Flickr samt nye funksjoner for administrasjon og organisering.

Med Project 1709 versjon 1.1 kan du publisere bilder og kommentarer på Flickr direkte fra Project 1709-grensesnittet, og hente bilder som allerede er lagret på Flickr, slik at du kan ha glede av bildene dine på enda flere sosiale nettverk.

Det er også lagt til en rekke forbedrede funksjoner og administrasjonsverktøy som gir større fleksibilitet når du administrerer og organiserer bildene. I Project 1709 kan du nå redigere filnavn, rotere og slette bilder og opprette album. Videre er søkefunksjonen også forbedret, og du kan filtrere bildene på ulike måter.

De nye funksjonene og verktøyene i Project 1709 er lagt til basert på tilbakemeldinger og forespørsler fra fotoentusiaster som har deltatt i betaprogrammet siden lanseringen på Photokina i september 2012. Canon vil fortsette utviklingen av tjenesten frem til den offentlige lanseringen i 2013.

Forbrukere som ønsker å delta i betaprogrammet, kan registrere seg på www.Project1709.com

Project 1709 - nøkkelfunksjoner

·  Lagre bilder hele livet

·  Enkelt å finne igjen et bilde når du trenger det

·  Tilgang til bildene dine når og hvor som helst

·  Gled deg over og få mest mulig ut av bildene dine

·  Forbedre bildene slik at de blir best mulig

Powered by Labrador CMS