D-Link DIR-818LW

Pressemelding fra D-Link 20. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-Link lanserer stilren hvit 11ac-ruter

D-Link lanserer nå den trådløse ruteren DIR-818LW som kombinerer superraskt wifi-nettverk med et stilig sylinderformet hvitt design. Ruteren er pakket med fuksjoner, og tilbyr høy ytelse med den nyeste trådløse standarden (802.11ac) og fire gigabit-porter. Den nye ruteren tar seg godt ut i stuen hjemme, og er perfekt for deg som vil ha en rask trådløs ruter med tilgang fra mobiltelefon og nettbrett.

D-Links nye ruter DIR-818LW kombinerer den nyeste trådløse 11AC-standarden med dual band-teknologi. Det gjør at den leverer en kombinert trådløs hastighet på opp til 750 Mbps samt en økt trådløs rekkevidde. Hvert frekvensbånd (2.4 GHz og 5 GHz) kan fungere som et separat wifi-nettverk og brukeren har også mulighet til å konfigurere et gjestenettverk for å gi besøkende tilgang til internett, uten å gi dem tilgang til hele sitt nettverk. Ruteren har også fire gigabit ethernet-porter dersom kablet oppkobling er å foretrekke.

- Mange ser på trådløse rutere som stygge bokser med blinkende lamper som man forsøker å plassere ute av syne. Akkurat som andre elektroniske apparater finnes nå også rutere som designes for å passe inn i det moderne hjemmet. Vår hvite ruter ser bra ut og er utstyrt med oppdatert teknologi slik som apper, sier Marco Stenvall, produktsjef i D-Link Norden.

Gratis ruter-apper

Gratisappen mydlink Lite for smarttelefon og nettbrett gir brukeren muligheten til å se hvilke websider som er besøkt, blokkere brukere og uønsket tilkobling samt muligheten til å få varsler når uønskede tilkoblinger oppdages.

Videre har den nye ruteren en USB-port, som sammen med D-Links mydlink Shareport-app gjør det mulig for brukeren å opprette en egen privat lagringsplass i skyen, gjennom å koble til en ekstern USB-harddisk. På den måten kan brukeren få tilgang til sine dokumenter, filmer, biler og musikk hvor enn han måtte befinne seg.

Installasjonen av DIR-818LW skjer enkelt fra en iOS- eller Android-enhet gjennom D-Links intuitive app Quick Router Set-up (QRS).

Pris og tilgjengelighet

Wireless AC750 Dual Band Gigabit Cloud Router (DIR-818LW) er tilgjengelig for salg omgående og har en veiledende pris på 549 kroner.

Produktside

Powered by Labrador CMS