D-Link EyeOn Babykamera

Pressemelding fra D-Link 26. november 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-Link lanserer babykamera med tilhørende app

Foreldre kan nå enklere holde et øye med babyen sin med D-Links trådløse babykamera. Foreldrene kan se, høre og prate med barnet fra en smarttelefon, nettbrett eller PC.

D-Link lanserer nå EyeOn Babykamera (DCS-825L) som er utviklet for å gi nybakte foreldre bedre muligheter til å holde et øye med familiens nye tilskudd. Det er et babykamera med en rekke brukervennlige funksjoner som høyoppløselig bilde (HD), sensor for temperatur og lyd, nattsyn, trådløs tilkobling samt fjernstyring.

Gjennom mobilappen "mydlink Baby app" kan foreldrene koble seg trådløst direkte til kameraet, og enkelt få tilgang på en live-video-feed fra sin mobil eller nettbrett. DCS-825L har innebygget mikrofon og høyttaler for toveiskommunikasjon, slik at den voksne kan prate og roe ned barnet sitt via appen.

– Å kunne holde et nært blikk på sitt nyfødte barn den første tiden, og være i stand til å fange de uvurderlige øyeblikkene er noe enhver forelder verdsetter høyt. Å se sitt barn vokse opp er en reise hvor man som forelder vil være tilstede så mye som mulig. Å forlate et barn i sprinkelsengen for å sove alene kan være tøft for en nybakt forelder. Man vil vite at barnet har det bra. Derfor lanserer D-Link et spesialtilpasset babykamera for at foreldrene skal kunne holde et øye med deres små barn hvor som helst, og når som helst, sier Marco Stenvall, produktsjef D-Link Nord Europa.

Med sensorer for både temperatur og lyd kan foreldrene se til om rommets temperatur faller eller øker, eventuelt om barnet begynner å gråte. Kameraet tilbyr også vuggesanger for å hjelpe barnet å sovne, samt innebygget nattlys som gir et bra bilde i mørket. Kameraets moderne design gjør at det passer perfekt inn i et hvilket som helst barnerom. Det kan enkelt plasseres på en hylle, et skap, alternativt monteres på veggen. Med kameraet følger det utskiftbare deksel i fargene rosa og blå.

Om du ønsker å spille inn video fra kameraet, finnes det plass til å sette inn et minnekort. Det gir mammaen og pappaen mulighet til å gå tilbake i tid og se hva som har skjedd i spesielle tilfeller.

I forbindelse med lanseringen har D-Link inngått et samarbeid med Twentieth Century Fox og den kommende filmen "Walking with Dinosaurs: The 3D Movie". Akkurat som foreldrene kan stole på at EyeOn Babykamera fanger de uvurderlige øyeblikkene i sitt barns utvikling, så gir "Walking with Dinosaurs: The 3D Movie" den ultimate oppslukende opplevelsen av livet til en ung dinosaur og hans følgesvenn, fuglen Alex. For første gang i filmhistorien kommer publikum til å få en nær opplevelse av hvordan det var da dinosaurene hersket på jorden.

Pris og tilgjengelighet

D-Link EyeOn Babykamera (DCS-825L) blir tilgjengelig i butikk fra 26.november og får en veiledende pris på 1195 kroner.

Powered by Labrador CMS