D-Link Mydlink Cloud

Pressemelding fra D-Link 30. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

D-links skytjeneste mydlink når 1 million brukere

D-Link annonserer i dag at deres skytjeneste mydlink cloud services har passert 1 million registrerte brukere. mydlink er en tjeneste som tilfører ytterligere funksjoner til D-Links overvåkningskamera, trådløse rutere og nettverkslagring (NAS) gjennom tilgang via smarttelefon, nettbrett og PC.

Hver dag bruker foreldre rundt om i verden overvåkningskamera koblet til mydlink for å følge med sitt sovende barn, eller holde oversikt over gårdsplassen eller hagen. De nye trådløse ruterne fra D-Link, med nyeste 802.11ac-teknologi, er også koblet til mydlink-tjenesten. Med skybaserte funksjoner i en ruter kan foreldre følge med på barnas surfehistorikk, samt eventuelt blokkere tilgangen på barnets trådløse enhet.

- Når vi lanserte skytjenesten mydlink i 2011 var vårt mål å forenkle bruken av overvåkningskamera og trådløse rutere. Vi er stolte av at tjenesten nå har over en million aktive brukere, og dermed forenkler hverdagen for familier, sier Marco Stenvall, produktsjef for D-Link.

En enhet som kobles til gratistjenesten mydlink må først registreres via nettjenesten. Når et overvåkningskamera, ruter eller NAS-enhet siden kobles til nettverket kan den enkelt konfigureres via en såkalt wizard på Windows eller Mac. Når installasjonsprosessen er klar kan brukeren få tilgang til enheten via en nettleser, alternativt via mobilappen «mydlink lite» for Android og iOS.

Apper for Android, iOS og snart Windows Phone

Hele familien av mydlink-apper for iPhone, iPod og iPad finnes tilgjengelig på App Store for gratis nedlastning (det finnes til og med en forbedret betalt versjon av iPad-appen). Android-versjonene av begge appene kan lastes ned på Google Play. Apper for Windows Phone forventes å være tilgjengelig i oktober. mydlink-tjenesten støtter opp mot 99 enheter per brukerkonto.

Powered by Labrador CMS