HP skriverløsning

Pressemelding fra HP 19. mars 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HP og Samsung lanserer ny løsning for mobile utskrifter

HP presenterer en ny skriverløsning som finnes i utvalgte enheter fra Samsung, og som gjør det enkelt å skrive ut på flere enn 180 ulike nettverksskrivere fra HPs portefølje av blekk- og laserskrivere.

Samarbeidet viser HPs fortsatte satsing og ledende posisjon innen mobile utskrifter. HP oppfyller behovene som dagens mobile brukere har av å raskt kunne skrive ut uansett hvor man befinner seg.

Til forskjell fra eksisterende mobile utskriftsapplikasjoner på markedet, krever den nye innebygde HP-Samsungløsningen ingen installasjoner, verktøy, drivere eller nettverkskonfigurasjon på telefonen, noe som gjør utskrift via mobilen enkelt. Dessuten er skriverløsningen den eneste som tilbyr avanserte skriverinnstillinger og funksjoner som dobbeltsidig utskrift, farge, sideorientering og papirtype. Med disse og ytterligere funksjoner, kommer den nye skriverløsningen å  gjøre ”printing-on the go” både enklere og raskere for mobile brukere.

Skriverfunksjonen kommer til å støttes av den kommende lanseringen av Samsung GALAXY S 4 senere i år, som er en oppgradering av Samsung GALAXY S III og Note II, og som gjør det mulig å bruke den innebygde trådløse utskriftsløsningen.

Brukerne kan skrive ut på to måter: enten gjennom å automatisk koble til sin Samsung og sin skriver fra HP til samme lokale nettverk via Wi-Fi, eller ved å benytte HPs teknikk for trådløs direkteutskrift(1).

"Kundene fortsetter å etterspørre skriverløsninger for smarttelefoner og nettbrett", sier Verner Hølleland,  PPS Country General Manager for HP Norge.

"Partnerskapet med Samsung er det siste eksemplet på hvordan HP gjør det enkelt for brukerne å skrive ut når de selv ønsker det, uavhengig av hvor de er."

Samsungs skriverløsning er HPs siste tilvekst innen den mobile utskriftsporteføljen som også inkluderer HP ePrint..

Den innebygde skriverløsningen fungerer i tre enkle steg: velg et dokument, et bilde eller en nettside, (2)  velg en skriver (enten via Wi-Fi eller direkte) og skriv ut. Den innebygde løsningen tilbyr også flere praktiske utskriftsalternativ for brukeren som: antall kopier, papirstørrelse, sideorientering, papirtype, fargemodus, dobbeltsidig utskrift og status for utskriftjobb.

Tilgjengelighet og Support

Utskriftsløsningen er kompatibel med nærmere 200 HP-skrivere innen HPs produktportefølje for blekk- og laserskrivere. (3)

Den innebygde utskriftsapplikasjonen kommer til å være tilgjengelig via flere av Samsungs egne applikasjoner som: Email Client, Android Browser, Photo Gallery, Contacts, S Note og Polaris Office

(1) Available on select models.

(2) Printable file formats include JPG, PNG, HTML, PDF and MS Office

(3) Includes HP Deskjet, HP ENVY, HP Photosmart, HP Officejet, HP Officejet Pro, HP LaserJet Pro, HP Colour LaserJet Pro, HP LaserJet Enterprise and HP Colour LaserJet Enterprise.

Powered by Labrador CMS