Polar TrainingPeaks og Flow

Pressemelding fra Polar 28. juni 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Polar tilbyr synkronisering mellom TrainingPeaks og Flow

Polar, pioneren innen pulsklokker, aktivitetsmålere og bærbar sportsteknologi, introduserer synkronisering mellom TrainingPeaks og Polar Flow. Brukere av Polars produkter kan nå synkronisere treningsdata automatisk med TrainingPeaks, og enkelt få tilgang til Polar treningsøkter fra TrainingPeaks-kontoen. Synkroniseringen mellom TrainingPeaks og Polar Flow er tilgjengelig nå for en rekke av Polar-produkter, inkludert Polar V800 multisportklokke, Polar M400 løpeklokke med GPS og sykkelcomputerne Polar M450 og Polar V650.

“Polar tilbyr flere treningsløsninger som løpere, syklister og triatleter legger sin lit til i treningen.” sier Marco Suvilaakso, Global Product Director hos Polar. “Ved å bruke Flow kan man planlegge, få innsikt i og få tilbakemelding på treningen sin. Integreringen med TrainingPeaks gir oss muligheten til å utvide disse tjenestene ytterligere ved å gi brukere enda flere muligheter til å bruke treningsdataene for å bedre prestasjonene sine og nå treningsmålene”

“Denne integrasjonen gir en enkel dataoverføring fra Polars enheter til TrainingPeaks,” sier Dirk Friel, Co-Founder og President of TrainingPeaks. “Vår oppgave er å hjelpe atleter og trenere med å nå sine mål, og vi er glade for å kunne støtte Polars brukere i å ta treningen til neste nivå.”

For å komme i gang logger man ganske enkelt inn i Polar Flow nettjeneste, går til innstillinger, finner den nye TrainingPeaks-linken og kobler kontoene sammen. TrainingPeaks åpnes automatisk, og når man er pålogget bekrefter man koblingen. Brukere kan også overføre eksistrerende treningsøkter som er lagret i Polar Flow ved å bruke den manuelle eksportfunksjonen i Flow.

Om TrainingPeaks

TrainingPeaks tilbyr den komplette nett-, mobil- og desktopløsningen for å muliggjøre smart og effektiv utholdenhetstrening. Produktene inkluderer TrainingPeaks.com Athlete og Coach Edition, WKO+ desktop software for analyser og planlegging i toppklassen, og TrainingPeaks mobilapp for iOS, Android og Kindle. TrainingPeaks løsninger benyttes av løpere i verdensklasse, Tour de France-lag, Ironman verdensmestere, OL-mestere og trenere verden over for å registrere, analysere og planlegge trening. For mer informasjon, vennligst se TrainingPeaks.com

Powered by Labrador CMS