Smappee app

Pressemelding fra Smappee 23. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Smappee blir stadig mer allsidig

Strømkompis kan nå integreres sømløst med tilkoblede hjem

Smappee, selskapet bak den ikoniske og allsidige strømkompisen som reduserer strømregningen uten at det går ut over komforten, slutter ikke å være nyskapende. Den siste oppdateringen av Smappee-appen gir brukerne utvidede funksjoner, og gjør den enda mer brukervennlig enn før. Ikke nok med det: Nå kan strømkompis integreres sømløst med tilkoblede hjem.

Denne oppdateringen betyr at du får svært mange flere muligheter for automatisk strømsparing. Vil du at TV-en og dekoderen skal slås av automatisk når du legger deg eller ingen er hjemme? Skulle du ønske at utstyret på hjemmekontoret kunne slås av automatisk det øyeblikket du gikk ut døren? Dette er nå mulig, takket være de nye "utløser"-innstillingene som til og med kan slå av elektriske apparater når en grense for energiforbruk er nådd, eller slå på elektriske ladere når solcellepanelene produserer svært mye elektrisitet. Du kan også programmere en ferieplan som får det til å se ut som du er hjemme ved å slå på utvalgte lamper om kvelden, mens apparater som er koblet til en Smappee-komfortkontakt, slås av. Alle disse Smappee-alternativene øker komforten samtidig som du sparer enda mer strøm!

Brukervennlig

I tillegg til alt som nevnes over, har appen blitt mye mer sofistikert. Det har for eksempel blitt lettere for Smappee å identifisere elektriske apparater i hjemmet ditt. Ikke nok med det, de rangeres etter forbruksnivå slik at du umiddelbart kan se hvilken enhet som bruker mest energi! Med noen få enkle klikk kommer du til "Device DNA", en visuell ID som viser enhetens strømforbruk per dag, uke, måned eller år, samt tilhørende kostnader. Vi har også forenklet og akselerert installasjonsprosessen, og gjort FAQ-databasen vår mye større. 

Åpen plattform

”Smappee har nå en kanal på IFTTT, en automatiseringstjeneste som lar deg opprette enkle tilkoblinger mellom appene og produktene du bruker daglig" sier Stefan Grosjean, grunnlegger og administrerende direktør for Smappee. "Du kan for eksempel angi at en Philips Hue-lyspære skal blinke rødt når husets strømforbruk overskrider en forhåndsangitt grense. Du kan også la Smappee sende deg en e-post eller tekstmelding hvis det totale strømforbruket havner under en angitt terskelverdi. Denne funksjonen gjør at du kan respondere i tide hvis det skulle oppstå strømbrudd. Som svar på et ønske fra svært mange, har vi også utviklet en åpen API slik at andre parter kan få bygge smarte apper for Smappee. Kort sagt: Med Smappee kan alle få et tilkoblet hjem.”

Pris og tilgjengelighet

Oppdateringen av Smappee-appen er tilgjengelig for alle Smappee-brukere, helt gratis.

Powered by Labrador CMS