Leitz Style Smart LED

Pressemelding fra Esselte 11. april 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

App-kontrollert skrivebordslampe slukker automatisk når du går!

Ny LED bordlampe i smart og funksjonell design av sink og børstet aluminium og elegante farger. Lysstyrken tilpasses automatisk lysnivået i omgivelsene og med den tilhørende app-en er det mulighet for å lage egne lysprofiler som passer sine omgivelser!

Bordlampen Leitz Style Smart LED kan mye mer enn andre lamper. Med sin skandinavisk-inspirerte design er den også en meget elegant lampe. Den er intelligent og kan styres via en app på din telefon.

Lampen har en sensor som tilpasser lysstyrken til omgivelsene. Vi kjenner jo dette allerede fra nye biler, hvor lyset i instrumentpanelet automatisk tilpasser seg lyset utenfor så det lyser kraftigere om natten og på vei gjennom en tunnel enn på en solskinnsdag.

Lampen har 7 varm-hvite og 7 kald-hvite LED lysdioder. Disse dempes adskilt for å justere både lysstyrken og fargetemperaturen fra 3000K til 6000K. Betjener man lampen manuelt har den 4 forskjellige innstillinger på touchpanelet. Alt fra dempet varm belysning til kraftig leselys. En innebygget USB-lader for smarttelefoner eller nettbrett gjør den jo ikke mindre smart.

Man kan laste ned en gratis app til både iPhone iOS og Google Android. Med app-en kan man via Bluetooth lagre sine egne personlige innstillinger for det helt perfekte lyset i ulike situasjoner. Benyttes app-en kan lampen slås på automatisk når man kommer på kontoret eller hjemme og den slukker automatisk igjen når man går.

LED-lys er klart billigere i bruk da de bruker langt mindre strøm, 134kWh i året, enn f.eks. en 60W vanlig pære og er mer miljøvennlig. LED-pærene holder opptil 50.000 timer og kan skrues av og på ca. 200.000 ganger samtidig som man sparer miljøet for CO2.

Bordlampen Leitz Style Smart LED kommer i fem farger. Fra de mer tradisjonelle hvit og sort til de mer sofistikerte celadon grønn, granat rød og titan blå. Veiledede utsalgspris inkl. moms er 2.495,-. Leitz gir hele 3 års garanti på skrivebordslampen.

Powered by Labrador CMS