Fitbit SmartTrack, PurePulse og Exercise Goals

Pressemelding fra Fitbit 24. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fitbit forbedres med ny funksjon for bestselgerne

Fitbit Charge HR og Fitbit Surge registrerer nå automatisk aktiviteter som sykling, turgåing, løping, basketball, fotball og tennis. Fitbit er markedslederen innenfor “connected fitness & health”-kategorien, og i dag ble nye funksjoner til plattformen presentert for brukere over hele verden. De nye oppdateringene skal gjøre aktivitetsmåling smartere og enklere enn noensinne.

• Fitbit introduserer SmartTrack med automatisk treningsgjenkjennelse og forbedringer i PurePulse-pulsmåleren for Fitbit Charge HR og Fitbit Surge - den mestselgende aktivitetsmåleren og GPS-klokken i USA.

• Fitbit lanserer ”Exercise Goals” i Fitbit-appen, gratis, for å hjelpe brukerne til å finne en rutine som er passer for dem, og som kan fungere som daglig motivasjon for å nå sine personlige mål.

- Hos Fitbit jobber vi alltid med innovative funksjoner som er enkle å bruke og som skal gjøre aktivitetsmåling til en morsom og motiverende opplevelse, sier Tim Roberts, VP i Interactive hos Fitbit.

- Våre brukere finner trening i alle deler av hverdagen, inkludert aktiviteter som korte turer med hunden eller å sykle til jobb. De nye funksjonene vil tillate dem å kun fokusere på aktiviteten og gir dem anerkjennelse for deres mest aktive øyeblikk, samtidig som teknologien gjør jobben automatisk med å måle og registrere fremgangen mot målet.

Treningsøkter blir automatisk registrert med SmartTrack

SmartTrack er en smartere, enklere måte å registrere treningsøktene på og se hvordan arbeidet ender med et nådd treningsmål. SmartTrack gjenkjenner automatisk utvalgte øvelser, registrerer de i din Fitbit app og gir brukerne ros for aktivitetsnivået, slik at de er mer informert på veien mot sine mål:

• Automatisk aktivitetsgjenkjenning – SmartTrack gjenkjenner automatisk kontinuerlig bevegelse når man har på Fitbit Charge HR eller Fitbit Surge. Den identifiserer hva slags type aktivitet det er og registrerer det i Fitbit-appen sammen med et aktivitetssammendrag, inkludert varighet, forbrente kalorier og pulsstatistikk. SmartTrack er i stand til å identifisere et bredt spekter av aktiviteter som inkluderer elipsemaskin, sykling, løping, turgåing, generelle kategorier innen aerobic (dvs. Zumba, cardio-kickboksing og andre dansekurs) samt idretter (f.eks. tennis, basketball og fotball).

• Personlige innstillinger – Ettersom alles definisjon av trening er forskjellig, kan brukerne velge hvilke typer aktiviteter de ønsker at skal gjenkjennes som trening og at de justerer hvor lenge de må være i bevegelse før en aktivitet registreres i Fitbit-appen. Som standard blir aktiviteter automatisk gjenkjent når brukerne har vært aktive i 15 minutter.

Forbedret pulsmåling i sanntid under treningsøkter

Fitbits proprietære PurePulse-pulsmålingsteknologi har blitt oppdatert for å gi brukerene en enda bedre opplevelse med pulsmåling under og etter høy-intensitetsøkter som crossfit og zumba. Oppdateringen blir aktivert når du bruker treningsmodus på Fitbit Charge HR og multi-sportsmodus på Fitbit Surge. PurePulse sin optiske teknologi gir brukerne kontinuerlig, automatisk håndleddsbasert pulsmåling som inkluderer hvilepuls og pulstrender over tid – uten behov for et ubehagelig brystbelte.

Fitbit er dedikerte i utviklingen av de mest gjennomgående og nøyaktige håndleddsbaserte aktivitetsmålerne på markedet. Denne programvareoppdateringen forbedrer et allerede velfungerende pulsmålingstilbud.

Hold motivasjonen oppe med ukentlige treningsmål

Helsedirektoratet anbefaler aktivitet i 150 minutter med moderat intensitet per uke. Mens folk flest er klar over fordelene ved å være mer aktive og trene mer, kan disse aktivitetene være både tidkrevende og vanskelig å oppnå.

”Exercise Goals” blir logget på daglig basis med et ukentlig mål satt for antall dager du har planlagt å trene. Den er gratis og tilgjengelig for alle Fitbit-enheter og app-brukere, og oppfordrer folk til å omfavne en mer konsekvent treningsrutine for å nå sine treningsmål. Exercise Goals kan tilpasses ved å velge antall dager for trening per uke og hvilke type aktiviteter som vil telle opp mot målet. Fremgangen mot målene vises i Fitbit-appen.

For å motta anerkjennelse på vei mot et treningsmål kan Fitbit-brukere:

• Fitbit Charge HR og Fitbit Surge: Bruk SmartTrack eller logg en aktivitet ved bruk av treningsmodus, multi-sportmodus, MobileRun eller logg en aktvitet i Fitbit-appen.

• Fitbit Charge: Logg en aktivitet ved å bruke treningsmodus, MobileRun eller logg en aktvitet i Fitbit-appen.

• Fitbit Flex, Fitbit One, Fitbit Zip: Logg en aktivitet ved å bruke MobileRun, eller logg en aktvitet i Fitbit-appen.

Tilgjengelighet

SmartTrack og PurePulse programvareoppdateringene er gratis og tilgjengelig globalt for alle Fitbit Charge HR og Fitbit Surge-brukere i dag. ”Exercise Goals” er også tilgjengelig globalt til alle brukere av Fitbit-appen (gratis), for iOS og Windows, mens Android kommer snart. Disse innovative funksjonene vil også være tilgjengelige på alle nye Fitbit Charge HR og Fitbit Surge.

I tillegg, akkurat i tide til høytiden, er Fitbit Charge HR og Fitbit Surge tilgjengelige i nye farger, blå og tangerin, med Fitbit Charge HR også tilgjengelig i teal.

Powered by Labrador CMS