Netatmo Welcome

Pressemelding fra Netatmo 20. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Netatmo Welcome

Netatmo lanserer Welcome, det smarte hjemmekameraet med ansiktsgjenkjenning

Innovasjonsselskapet Netatmo lanserer Welcome, det første ”smart home”-kameraet med ansiktsgjenkjenning til en veiledende pris på 1699 kroner.

Welcome sender navnene på menneskene den gjenkjenner til brukerens smarttelefon, og gir også beskjed til brukeren når den oppdager et ukjent fjes. Welcome er et moderne hjemme-kamera med full HD-sending i levende farger, 130 graders synsvinkel og utsøkt nattsyn.

Welcome vant fire priser under CES Innovations Awards i følgende kategorier: ”Smart Home”, ”Home Appliances”, ”Digital Imaging” og ”Tech for a Better World”.

For mer informasjon, besøk: www.netatmo.com

Welcome bringer banebrytende ansiktsgjenkjenning til din dørterskel

Welcome sin ansiktsgjenkjenning er banebrytende teknologi på markedet. Den refererer til mennesker ved navn og varsler deg når et fremmed fjes vises på skjermen.

Med Welcome har du alltid kontroll på hvem som kommer inn døren. Når barna kommer hjem fra skolen blir du som forelder informert med et varsel på din smarttelefon.

Kameraet egner seg ypperlig for alle med eldre foreldre, barn eller for de som eier en hytte som står ubebodd i lengre perioder.

Kameraet er dessuten utstyrt med Wi-Fi slik at du kan ha full kontroll, enten du er på jobben eller på ferie langt borte. Gjennom en tilknyttet applikasjon kan du personifisere de forskjellige varslene utfra hvem om dukker opp på skjermen.

–Siden Netatmo lanserte Welcome på CES 2015 har det vært travelt i ”smart home”-markedet. Vi har mottatt fine tilbakemeldinger på vår revolusjonerende ansiktsgjenkjennelsesteknologi og har arbeidet hardt for å gjøre dagens smarte hjem enda smartere. Nå som Welcome er tilgjengelig har forbrukere muligheten til å vite nøyaktig hvem som befinner seg i huset og når.

Fred Potter, Grunnlegger og administrerende direktør i Netatmo

Welcome krever ingen ekstra kostnader

Welcome kommer med alle funksjoner inkludert: smart varslinger, videoopptak, videolagring og en egen tidslinje for hendelser. Det er ingen kontrakt, ingen kostnader og ingen abonnement påkrevd for å bruke Welcome og dens funksjoner. Applikasjonen er også gratis Kjøpesummen dekker med andre ord alt.

Welcome, designet for å beskytte privatlivet

Tanken bak Welcome er å tilby trygghet og kontroll uten å overvåke. Personinnstillingene kan enkelt tilpasses hvert familiemedlem. Du kan selv bestemme om eller Welcome skal sende varsling eller spille inn opptak for hver enkelt person.

Videoopptak og identifikasjonsdata er trygt lagret og er ikke lagret i skyen. Dessuten er tilgangen til kameraet fra brukerens smarttelefon sikret med en kryptert tilkobling for best mulig beskyttelse.

Welcome, en problemfri opplevelse

Innstillingene for Welcome er enkle: kameraet må kun plugges inn og tilkobles applikasjonen på din smarttelefon. Applikasjonen er tilgjengelig for iPhone med iOS8 og Android smarttelefoner 4.3 eller høyere.

Brukerne har tilgang til Welcome-applikasjonen fra sine smarttelefoner, nettbrett eller fra PC og Mac. Skjermen viser alle personer i huset. Den spiller en live stream video som deler hva som skjer i hjemmet. Du kan også se tilbake på tidligere hendelser og mennesker som er fanget opp av kameraet og vurdere disse.

Welcome, et revolusjonerende kamera med minimalistisk design

Welcome er et HD-kamera som fanger nydelige bilder, uansett lysforhold. Nattsynet er garantert, takket være et kraftig infrarødt LED-lys.

En 130 graders synsfelt sørger for at du får dekket store områder.

Welcome kommer i pent anodisert aluminium som gjør at den passer perfekt og diskret inn i alle hjem og interiør.

Tekniske spesifikasjoner

• Ansiktsgjenkjennelsesteknologi

• Nydelige bilder, 1800p HD-oppløsning og extra large 2 micron piksler

• 130 graders synsfelt

• Enestående nattsyn grunnet infrarødt LED-lys

• Bankkryptering

• Enkelt oppsett

• Wi-Fi eller Ethernet-tilkobling

• Integrert mikrofon

• Lades via micro-USB

• Micro SD-kort inkludert

Tilgjengelighet og kompabilitet 

Welcome er nå tilgjengelig på markedet hos Netatmo, Expert, Komplett, Dustin og CDON.

Welcome App er kompatibel med iPhones med iOS 8 og Android smarttelefoner 4.3 og høyere.

Powered by Labrador CMS