Garmin fēnix 3

Pressemelding fra Garmin 11 november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Garmin fēnix 3 med Swimrun funksjon

Garmin presenterer en ny softwareoppdatering til fenix 3, med forbedret svømmefunksjon og en etterspurt Swimrun funksjon. "Åpent vann" profilen er forbedret slik at svømt distanse nå vises mer eksakt. I Swimrun modus kan du bytte mellom ulike profiler et ubegrenset antall ganger, høydemåleren er også forbedret.

”Vi er stolte av å tilby en ny Swimrun funksjon, mange har etterspurt denne”, forteller Magnus Mårlind, produktsjef friluft hos Garmin Nordic. ”Med den nye funksjonen kan du fokusere på konkurransen, fenix 3 holder deg oppdatert på distansen som skal løpes og svømmes”.

Swimrun har utgangspunkt i Sverige og i Ö til Ö Swimrun World Championship. Garmin har fra starten av sponset konkurransen, og ser at det er en av de raskest voksende sportene med massiv media- og konkurransedeltagelse innen utholdenhetssport rundt om i verden. Konkurransene pågår i mange timer, hvor man bytter mellom løping og svømming opptil 50 ganger per konkurranse.

Oppdateringen 5.0 er tilgjengelig via Garmin Connect Mobile App eller Garmin Express,http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=7623

Powered by Labrador CMS