Gigaset SL930A

Pressemelding fra Gigaset 21. november 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fasttelefoni pluss Android: Gigaset SL930A

– Gigaset tar fasttelefoni til 2000-tallet.  Gigaset SL930A tilbyr brukerne et komplett tilbud av funksjoner og behandlingskonsepter i ett Android™-grensesnitt, og alt er pakket i en DECT-basert berøringstelefon for hjemmet.

En ny dimensjon når det gjelder fasttelefoni

I tillegg til fordelene med vanlig fasttelefoni kan brukerne nå også legge til fordelene ved en smarttelefon. Grensesnittet Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) muliggjør rask og enkel tilgang til Google Play™ med sine mer enn 975 000 apper – direkte via en ruter og Gigaset SL930A med WLAN-funksjon.

Det fleksible og åpne operativsystemet gir brukerne et produkt med økt livslengde. De oppdateringene av fast programvare som er vanlige for bærbare datamaskiner eller smarttelefoner, er nå også mulige på fasttelefonen. Brukergrensesnittet kan med andre ord holdes oppdatert hele tiden, og ny programvare kan lastes ned.

Smarte hjem

Rikelig utstyrt, men ikke overbelastet, det er grunnkonseptet for SL930A. Android-grensesnittet kompletterer de vanlige praktiske funksjonene ved fasttelefoni og tilbyr samtidig maksimal frihet for brukerne, uten at det går ut over de tekniske kravene. Med Google Play, som er forhåndsinstallert sammen med operativsystemet Android 4.0, kan brukerne laste ned og installere programmer, spill og e-bøker. Samarbeidet mellom Google og Gigaset samt integreringen av Google Play i SL930A gir brukerne enkelt tilgang til et omfattende utvalg av apper og programvare.

Imponerende utseende og brukeropplevelse

Gigaset SL930A har også det utseendet som trengs for å kunne bli det nye flaggskipet i Gigaset-sortimentet. SL930A er tynn og har en polert metalloverflate som garanterer en ergonomisk perfekt brukeropplevelse. Produktet er utstyrt med en TFT-berøringsskjerm som måler 81 millimeter diagonalt og gjør at brukerne enkelt kan surfe på Internett, se på videoklipp eller filmer og vise fotografier og bilder med knivskarp kvalitet. Telefonens høyttalerfunksjon gir full duplekskvalitet med HSP- og HDSP-lyd for Internett-baserte applikasjoner, blant annet Skype, og muliggjør også førsteklasses gjengivelse av musikk og lyd. Mediefiler kan lett overføres via en mikro-USB-port.

SL930A gir deg mye mer enn bare enkel behandling av e-postmeldinger på en fasttelefon. Adresseboken i Android har plass til over 2000 oppføringer i form av visittkort, vCards. Dermed kan du enkelt og bekvemt synkronisere med andre kontoer eller telefonbøker og slippe det tidkrevende arbeidet med å skrive inn og lagre kontakter på nytt i telefonen. Telefonen har et internminne på 4 GB, som kan økes til maksimalt 32 GB med et mikro-SD-kort.

Pris og tilgjengelighet

SL930A er nå tilgjengelig i butikk i fargen sølv og selges til en veiledende cirkapris på 1599 NOK (inkl. mva.).

Android™ og Google Play™ er varemerker eller registrerte varemerker som tilhører Google Inc.

Powered by Labrador CMS