HTC FootballFeed

Pressemelding fra HTC 21. februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HTC relancerer den populære fotball-appen, HTC FootballFeed

Se frem til UEFA Champions League sluttspillet som nettopp er sparket i gang, med den populære livescore-appen, HTC FootballFeed, som har blitt oppdateret med en rekke nye funksjoner. Den prisbelønte appen gir alle UEFA Champions League og UEFA Europa League fans den ultimate mobil-opplevelsen, noe som  gjør den til den perfekte følgesvenn for enhver fotballfan.

Den oppgraderte versjonen har blitt enda mer brukervennlig, blant annet med det nye Live Dashboard, som gir en enkel og rask oversikt over alle de pågående kampene. I tillegg er en ny visning av stillingen for sluttspillet blitt introdusert, så det alltid er lett å få et oversikt over de gjenværende lagene i Champions og Europa League, samt hvilken runde som spilles.

Appen har med relanseringen fått en rekke nye språk, for eksempel dansk, norsk og svensk, og det totale antallet tilgengelige språk er nå 25.

Med HTC FootballFeed får du all den informasjonen du trenger for å være klar til vårens store fotballøyeblikk. Appen gir informasjon og statistikker fra UEFA i et brukervennligt format som er baseret på det kritikerroste BlinkFeed-designet. Ønsker du å holde deg oppdatert med siste nytt, live oppdateringer eller kampanalyser, er FootballFeed en uunnværlig følgesvenn, i tillegg er det mulig å legge til varsling i kalenderen din, slik at du aldri går glipp av en kamp.

HTC FootballFeed appen kan lastes ned gratis fra Google Play Store.

Powered by Labrador CMS