HTC One mini

Pressemelding fra HTC 18. juli 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HTC ONE LANSERES NÅ I MINI FORMAT

De revolusjonerende funksjonene HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ og HTC BoomSound™ vil også være å finne på HTC’s nyeste modell, HTC One mini.

HTC, en global leder innenfor mobil innovasjon og design, annonserer i dag HTC One mini – en mindre versjon av den prisvinnende HTC One, som allerede har blitt solgt i mer enn 180 land, og har med stor suksess gjort sin entré på det norske markedet.

HTC One’s kritikerroste design har blitt skalert ned i en mindre versjon, og dette nye medlemet av One-serien kombinerer HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ og HTC BoomSound™ med en 4,3” skjerm og en kraftig dual-core 1,4 GHz prosessor. HTC One mini lanseres med den siste tilgjengelige versjon av Android og HTC Sense® 5, og tilbyr dermed den perfekte kombinasjon av enestående design såvel som fantastisk yteevne.

HTC One mini er ideell for forbrukere som vil ha det nyeste innen mobilteknologi, men i et format som passer godt i lommen. HTC’s nye smartphone bygger videre på HTC One’s suksess og bidrar dermed til HTC’s fortsatte status som innovatør innenfor sitt felt. Med HTC One’s verdensomspennende suksess, har HTC klart å øke deres globale brand awareness blant unge forbrukere til et imponerende nivå på 87%[1]. Antall forbrukere som forventer å eie en HTC i løpet av det neste halvår er også fordoblet[2], som er et resultat av at HTC One blir anbefalt av 94% av dens eiere[3].

”Vi er utrolig stolte av å stå bak en av markedets mest kritikerroste smartphone noensinne, og med tilføyelsen av HTC One mini tilbyr vi forbrukerne verdens beste smartphone-serie,” uttaler Peter Frølund, Managing Director for HTC Nordic. ”HTC One mini står for alt som gjør HTC One til en suksess – bare på en mindre, men minst like iøyenfallende måte.”

HTC BoomSound

Med fronthøyttalere i stereo og dedikerte forsterkere, revolusjonerte HTC One lydopplevelsen på smartphones, og HTC One mini gir deg den samme suverene lydopplevelsen. Dette vil gjøre det enda morsommere for deg og dine venner å bruke HTC One mini, uansett om dere lytter til musikk, ser video, eller spiller spill. Integrasjonen av lydprofilen Beats Audio™ sikrer suveren lyd, og takket være HTC Sense Voice™ sikres høy samtalekvalitet ved at lydstyrken i samtaler økes og bakgrunnsstøy reduseres.

HTC BlinkFeed™

Som HTC One, tilbyr den nye HTC One mini også HTC BlinkFeed™, en unik opplevelse som gjør startskjermen til én livestream av relevant personlig informasjon, så som oppdateringer av sosiale medier, underholdning og nyheter, samt bilder. Derfor behøver man ikke lenger bla seg rundt mellom utallige applikasjoner og nettsider for å holde seg oppdatert, da alt er samlet på ett sted. 

For å gjøre denne innovative kameraopplevelsen mulig, har HTC utviklet et kamera med f/2.0 blenderåpning og en banebrytende sensor med Ultrapixels, som slipper igjennom 300% mer lys enn tradisjonelle smartphonekameraer. Denne nye tilgangen gir forbløffende bilder ved lav belysning. Utover dette kan man også ta perfekte gruppebilder med HTC One minis 88° ultra-vidvinkel frontkamera med 1080p.

Tilgjengelighet

HTC One mini vil være tilgjengelig i Norge innen utgangen av Q3 2013.

Powered by Labrador CMS